Produkter til cykler

New content item

Slanger

New content item

Conti-Tube

ContiTube kollektionen gør det lettere for dig at finde den ideelle slange til cyklen. Kollektionen indeholder enhver størrelse, længde, design og ventiltype. Varierende typer af slanger kan påvirke dine dæks håndteringsegenskaber: Standardslanger, der er tilgængelige i alle dimensioner, er det bedste valg til hverdagen, mens Light & Supersonic sorter giver racere muligheden for lavere roterende vægt, hvilket øger hastigheden. Letvægtsslangerne har en mindre tykkelse, og det er derfor afgørende, at trykket opretholdes for at forhindre risikoen for klemmeflader.

For bekymringsfri cykling anbefaler vi Hermetic Plus-slangen. Den forbedrede formel er lettere og mere kompakt, hvilket gør det meget punkterings-modstandsdygtigt og giver en større tykkelse på slangen. Da denne type bevarer luften længere uden tab af tryk, er dette en favorit blandt cykeludlejningsfirmaer.

Vores Freeride og Downhill slanger er specielt stærke og omfangsrige, hvilket gør det til en af ​​vores favoritter, da deres ekstra tykkelse giver en effektiv beskyttelse mod punkteringer.