Produkter til cykler

New content item

CONTACT Urban

Cykling i den pulserende by

Fakta


Et premium design for entusiasterne.

Urban profil, pakket med den senest banebrydende teknologi.

Den perfekte blanding af let rullemodstand og punkteringsbeskyttelse, designet til den pulserende by..


Er du den hurtigste på havnen? CONTACT Urban er godkendt til elcykler der kan kører op til 50km/h!

Tekniske detaljer

Den avancerede gummiblanding

Baseret på aktiverede silicaforbindelser, var denne teknologi oprindeligt beregnet som en præstationsniveauforbindelse, men efter intensiv udvikling på vores afdeling for forskning og udvikling i Korbach blev der udviklet en avanceret ny forbindelse med fremragende greb og cross-country. Denne nye gummiblanding, givet det selvforklarende navn "PureGrip", er placeret lige bag vores BlackChili Compound og bruges i vores præstationsprodukter både inden for vej- og mountainbikesektoren. Mens det giver et godt greb, er det også langvarigt og meget holdbart - begge karakteristika ved Continental dæk, som udelukkende fremstilles på fabrikken i Hefei (Asien).


Det nye "SafetyPro Breaker" er designet i nylon tekstil. Kryds-vævede fibre giver både et robust og fleksibelt dæk.  Maksimal punkteringsbeskyttelse med en minimal tilføjelse af vægt til dækket. Med SafetyPro har vi reduceret risikoen for punktering fra glas eller skarpe sten signifikant.

Klar til elcyklerne

Med over 100 års erfaring har vi opbygget stor ekspertviden inden for motorcykeldæk og cykeldæk. Alle vores city/trekking dæk er produceret til at minimum kunne håndterer 25 km/h. Dæk markeret med E50 er certificeret til S-Pedelecs. Med dets høje kvalitet, punkteringsbeskyttelse og lave rullemodstand og dets holdbarshedsoptimerede gummiblanding er dette dæk den perfekte partner til din elcykel.

New content item