Produkter til cykler

New content item

Trail King

tire_image1

Super ydeevne på ethvert trail/spor

Fakta


  • Dette dæk kommer bedst til sin ret på mountain bikes med affjedring der er større end 140 mm, takket være dets komfortable og voluminøse karkasse
  • Mange små knopper garanterer det bedste vejgreb på svære trails/spor
  • Fremragende punkteringsbeskyttelse takket være høj-kvalitets 3 lags TubelessReady karkasse
  • Fremragende greb og høje kilometertal taket være PureGrib gummiblandingen
New content item
tire_image1

Tekniske detaljer

En helt unik gummiblanding

Med vores unikke gummiblanding som udelukkende produceres i Tyskland, har vi revolutioneret cykelsporten. Med den legendariske BlackChili gummiblanding har vi fundet den perfekte balance mellem det bedste greb og rullemodstand for cykling.


Læs mere


New content item

Den avancerede gummiblanding

Baseret på aktiverede silicaforbindelser, var denne teknologi oprindeligt beregnet som en præstationsniveauforbindelse, men efter intensiv udvikling på vores afdeling for forskning og udvikling i Korbach blev der udviklet en avanceret ny forbindelse med fremragende greb og cross-country. Denne nye gummiblanding, givet det selvforklarende navn "PureGrip", er placeret lige bag vores BlackChili Compound og bruges i vores præstationsprodukter både inden for vej- og mountainbikesektoren. Mens det giver et godt greb, er det også langvarigt og meget holdbart - begge karakteristika ved Continental dæk, som udelukkende fremstilles på fabrikken i Hefei (Asien).


tire_image1

Test

tire_image1

Godkendt af Richie Schley