Produkter til cykler

New content item

Grand Prix 5000 - Special Edition Tour de France 2020

tire_image1

Grand Prix 5000 - Special Edition Tour de France 2020

Fakta

Den nye æra inden for cykling - den bedste allrounder i marken, bragt til et helt nyt præstationsniveau.

Kør hurtigere, mere behageligt og med øget punkteringsbeskyttelse. 

Skabt til at gøre dig bedre.

Denne specialudgave leveres med alle de teknologiske funktioner, du kender fra den almindelige Grand Prix 5000, plus en farvet sidevæg og det officielle Tour de France logo.

tire_image1

Tekniske detaljer

En helt unik gummiblanding

Med vores unikke gummiblanding som udelukkende produceres i Tyskland, har vi revolutioneret cykelsporten. Med den legendariske BlackChili gummiblanding har vi fundet den perfekte balance mellem det bedste greb og rullemodstand for cykling.


Læs mere


New content item

Den revolutionerende tilgang til cykelsporten. Indlejret i konstruktionen af dækket med vores Aktiv Komfort Teknologi som absorberer vibrationer og gør din tur stabil.

ActiveComf_Tech

Lazer Grip, forener dig med vejen. Det nye dækmønster og gummiblanding sikrer dig et lazer stærkt greb.

LazerGrip

Den højeste standard inden for punkteringsbeskyttelse

Vetran™ er et syntetisk produceret høj-teknologisk fiber. Ligesom spindelvæv er Vectran™ produret med "liquid-crystalline polymer (LCP). Vectran™ spindes fra smeltet flydende polymere, Vectra, og produceres derfter til en højteknologisk tråd. Spindelvæv har ligesom Vectran™ en enorm styrke med en minimal vægt - de helt rigtige egenskaber til et premium Continental cykeldæk med høj punkteringsbeskyttelse og lav vægt. Vectran™ er lettere, bremser mere stabilt og yder en formidabel modstandsdygtighed mod sten, og "snakebites". Vectran™ påvirker ikke rullemodstanden negativt.

New content item

Produktoversigt