Produkter til cykler

Sæt: Grand Prix Attack & Force

Grand_Prix_Attack2-Race-S1_01

Sættet til vejen

Fakta


  • Optimer din cykel til hurtig, agil og "grippy" håndtering

  • Aerodynamisk, agilt dæk foran med "grippy" håndtering og komfort på bagdækket

  • Fantastisk punkteringsbeskyttelse takket være Vectran™

  • Fremragende greb, høje kilometertal og effektiv rullemodstand takket være vores Black Chili gummiblanding

New content item
Grand_Prix_Attack2-Race-P_01

Tekniske detaljer

En helt unik gummiblanding

Med vores unikke gummiblanding som udelukkende produceres i Tyskland, har vi revolutioneret cykelsporten. Med den legendariske BlackChili gummiblanding har vi fundet den perfekte balance mellem det bedste greb og rullemodstand for cykling.


Læs mere


New content item

Den højeste standard inden for punkteringsbeskyttelse

Vetran™ er et syntetisk produceret høj-teknologisk fiber. Ligesom spindelvæv er Vectran™ produret med "liquid-crystalline polymer (LCP). Vectran™ spindes fra smeltet flydende polymere, Vectra, og produceres derfter til en højteknologisk tråd. Spindelvæv har ligesom Vectran™ en enorm styrke med en minimal vægt - de helt rigtige egenskaber til et premium Continental cykeldæk med høj punkteringsbeskyttelse og lav vægt. Vectran™ er lettere, bremser mere stabilt og yder en formidabel modstandsdygtighed mod sten, og "snakebites". Vectran™ påvirker ikke rullemodstanden negativt.

New content item

Med inspiration fra motorcykelsporten og specialt udviklet til cykelsporten, for at imødekomme forskelligehederne af egenskaberne til for- og baghjul. Fordæk--> Agilt og direkte. Fordækket er smallere og giver derved en mindre luftmodstand og forbedrede styremuligheder. Bagdækket--> Komfortabelt. Bagdækket er minimalt bredere end fordækket, og har derved en højere kontaktflade på underlaget og derved et bedre vejgreb. Resultatet--> et revolutionerende for- og bagdæks-system som komplimenterer hinanden fantastisk.

Produktportefølje

"28"
Artikel ETRTO Dimension Teknologi Farve/Sidewall/Bead TPI BlackChili Gram PSI
0101440
23 - 622 700 X 23/25C Vectran Breaker black/black skin foldable 3/330
375 120