Produkter til bil / varevogn / 4x4

New content item

Share The Road - del vejen og vis overskud!


For både biler og cykler starter sikkerheden med dækket

At cykle er både sjovt og en sund aktivitet som er nem at komme i gang med. Men sikkerheden på vejene er ikke en selvfølge, det vil de fleste cykelmotionister kunne nikke genkendende til.

I Danmark skifter vejret ofte, det regner meget og er glat om vinteren. Det er derfor afgørende at du føler dig sikker på cyklen når du bevæger dig rundt i de danske byer eller på de danske landeveje. Det kan du med vores dæk. Med mange års erfaring i dækproduktion kan du altid være sikker på at finde de bedste cykeldæk til din cykel – uanset om du cykler på racercykel, MTB, eller bycykel.

Tyres are the sole point of contact between the vehicle and the road. In a critical situation, it is the tyre that determines whether the vehicle can stop in time — or whether it stays safely on course through a corner. This is why we want to inform as many drivers as possible, all over the world, about the safety benefits of using high-tech tyres inflated to the correct pressure and with adequate tread depth.

Christian Kötz, Member of the Executive Board of Continental AG and Head of the Tyre Division

Cykling med de bedste dæk

Du er interesseret i at dele vejen og i trafiksikkerhed. Og det er vi også. Derfor bestræber vi os på at eliminere døde i trafikken, kvæstelser og ulykker gennem vores Vision Zero-initiativ og herunder #ShareTheRoad.

At opnå nul dødsfald, nul kvæstelser og nul ulykker er et ambitiøst mål, men det er ikke umuligt. Continental's officielle partnerskaber med vigtige sportsbegivenheder som Tour de France, Vuelta a España, Giro D’Italia og Prudential RideLondon spreder budskabet til et globalt samfund af lidenskabelige fans.

De fleste professionelle atleter ved disse begivenheder kører på high-tech dæk fra Continental - selvom feltet sandsynligvis bevæger sig for hurtigt til at du kan se det med det blotte øje. Vores engagement strækker sig også til andre køretøjer på vejen til disse store sportsbegivenheder og leverer dæk til de officielle biler og motorcykler.

Så det er ikke kun atleterne, der kører på de bedste dæk fra Continental; det er også de dedikerede specialister, der arbejder utrætteligt bag kulisserne.

Cykling Stories

Geraint Thomas

Geraint Thomas is a brand ambassador for Continental Tyres

2018 Tour de France vinder Geraint Thomas er brand ambassador for Continental Dæk.

Læs mere

Triatlet vs. Racerkører

Triatlet vs racerkører

Hvad sker der når man får en triatlet og en racerkører til at bytte sportsgren.

Læs mere

Michelle Vesterby - Jernkvinden der blev mor

New content item

Just keep smiling" - Sådan lyder ordene fra Michelle Vesterby dagligt. Keep smiling er et mantra for den professionelle triatlet fra Herning.

Læs mere

Continental MTB

New content item

Det ultimative bedste man kan gøre med sin MTB, er at "bestige et bjerg

Læs mere

Camilla Lykke - Brandambassadør

New content item

Fra psykisk lidelse til Age Group vinder i København og deltager i verdens mest prestigefyldte IRONMAN på Hawaii. 

Læs mere