Produkter til bil / varevogn / 4x4

New content item

Triatlet - Camilla Lykke

Camilla Lykke - Vores brandambassadør

New content item


Camilla Lykke - AG (Age Group) Triatlet og Personlig Træner

Fra psykisk lidelse til Age Group vinder i København og deltager i verdens mest prestigefyldte IRONMAN på Hawaii. 

Camilla led af social angst og havde svært ved at finde sig selv. Triatlon blev hendes redning. Hun startede i de små med en 4:18:4 og derfra tog hendes karriere fart. I 2018 kørte hun sin første fulde IRONMAN distance i København og endte som vinder i hendes Age Group (25-29) år, hvilket kvalificerede hende til Hawaii IRONMAN, også kendt som KONA. I 2019 fortsatte hun de imponerende resultater ved at vinde hendes Age Group, i hvad der anses som værende det hårdeste IRONMAN løb i verden, Lanzarote. Derudover var hun 3. bedste Age Grouper blandt kvinderne. 

Hos Continental er vi utroligt stolte af at have Camilla som brandambassadør, der med sit smil, sit gode humør og hendes resultater i toppen er et super match for os. 

Du kan følge med i Camilla bedrifter og liv på hendes Instagram profil her. 

Start
 


Fordi jeg dermed ved, at jeg er både godt og sikkert kørende på cykel og i bil, men også fordi jeg synes det er et kæmpe skulderklap, at en stor virksomhed som dem, kan se en værdi i at samarbejde med mig.

"I 2017 indgik jeg et samarbejde med Comtinental Danmark, et samarbejde jeg er utroligt stolt af at være en del af – både fordi Continental er et af de førende dækprocenter på markedet, og jeg dermed ved, at jeg er både godt og sikkert kørende på cykel og i bil, men også fordi jeg synes det er et kæmpe skulderklap, at en stor virksomhed som dem, kan se en værdi i at  samarbejde med mig.

Det er en virksomhed, hvor man altid føler sig velkommen, med søde, dygtige og engagerede medarbejdere – og skulle jeg en dag ikke være selvstændig mere, så er det bestemt et sted, jeg godt gad arbejde.

Deres arbejde med IRONMAN Denmark og mit samarbejde med dem, startede nogenlunde samme tid, og det har været og er super fedt at være med til at udbrede budskabet om, at Continental Danmark er meget mere end bare bildæk.

Især Share The Road projektet er noget helt særligt, og det er super fedt at kunne være med til at skabe opmærksomhed omkring mere sikkerhed på vejene!"

-Camilla Lykke

Følg Lykke.tri på InstagramBlack Chili Compound


Den bedste All-Rounder: Continental Grand Prix 5000

Uanset om det er en højt ydende bil, hurtig motorcykel eller en kraftfuld lastbil, er Continental kendt som en producent af fremragende dæk for alverdens køretøjer. Cykelsporten har også fordele af vores innovative teknologi. Valg af det rigtige udstyr er afgørende, når hvert sekund tæller, og det gælder især ved et IRONMAN triatlon.

For triatleter, der kræver ideel kombination af komfort, punkteringsbeskyttelse og lav rullemodstand, er Continental Grand Prix 5000 den bedste all-rounder til alle tænkelige scenarier. Den patenterede BlackChilli Compound giver fremragende greb, høj ydelse og effektivt rullemodstand. Denne unikke sammensætning er lavet i Tyskland, hvor de nyeste polymerer - og specielt udviklede carbon black partikler og fyldmaterialer - leverer et fremragende resultat.

Uafhængige tests har igen og igen bekræftet, hvordan ovenstående giver betydelige fordele for den konkurrerende cyklist. Som om det ikke var nok, har Grand Prix 5000 også Vectran-teknologi, et syntetisk fremstillet højteknologisk fiber. Ligesom edderkoppespind er Vectran utroligt kraftfuldt og har en meget lav vægt, hvilket gør den perfekt som punkteringsbeskyttelse - uden negative virkninger på rullemodstanden.

New content item

Fantastisk vejgreb både på cyklen og i bilen | Black Chili

  • SportContact6™
  • Black Chili blandingen giver maksimalt greb i alle retninger og en suveræn køreoplevelse.
  • Kontrolleret styring af kræfterne giver maksimal kontrol.
  • Aralon350™, det nye forstærkede Hybrid lag giver maksimal stabilitet ved høje hastigheder op til 350 km/t.
Start