Produkter til bil / varevogn / 4x4

Geraint Thomas is a brand ambassador for Continental Tyres

Geraint Thomas


Geraint Thomas - Vores brand ambassadør

Geraint Thomas is a brand ambassador for Continental Tyres

Ligesom Continental er Geraint Thomas en vinder. Uanset om det er på de olympiske baner eller på vejen, er sejr en vane som "G" har svært at bryde.

En atlet i verdensklasse har brug for det perfekte udstyr, og samarbejdet mellem Continental og Geraint Thomas har været ”et match made in heaven”, siden han blev en del af Team Sky i 2010. Uanset om det går ned ad bakke eller er en slutspurt, så ved G, at han kan føle sig sikker på vores dæk - både ved cykling og kørsel.

I løbet af de næste par måneder vil vi give dig indsigt i hans talent, hans karakter og hans køreevne.

I første omgang kan du finde ud af, hvad selvsikkerhed betyder for Geraint. Se videoen for at finde ud af dette.


Start


 

"Følg folk, der kører på Continental-dæk. De har et godt greb, hvor andre ikke har. Og et godt greb er, hvad du ønsker.”

Geraint Thomas, 2015. The world according to Geraint Thomas.

Om Geraint Thomas

Geraint Thomas is a brand ambassador for Continental Tyres

Geraint Thomas OBE er vinder af Tour de France 2018, og den nuværende BBC ‘Sports Personality of the Year’. I løbet af sin 12 år lange karriere som professionel cykelrytter er han blevet en af ​​sportens mest eksplosive, alsidige og berømte ryttere. Væk fra vejen er Geraint en dobbelt olympisk mester på banen.


Geraint voksede op omkring Cardiff og var bestemt til at blive professionel cykelrytter. Efter han steg i de britiske cykelranglister, har han sidenhen vundet seks World Cups og to World Championships.

I 2008 blev han både verdensmester og olympisk guldmedaljevinder i holdforfølgelsesløb. Her satte han sammen med holdet en ny verdensrekord med en tid, der slog modstanderne stort. I 2012, hvor endnu tre verdensrekorder blev sat, sluttede holdet næsten tre sekunder foran deres modstandere. Nu fokuserer G udelukkende på vejen.

Geraint fik først smag for succes ved Paris-Roubaix Juniors i 2004, og det gode arbejde fortsatte ved hans senior sejre til British National Road Race Championships i 2010. Den gode form fortsatte i Tour de France, hvor han blev han nr. 5 i enkeltstarten og nr. 2 på tredje etape.

Dette førte til, at han lå øverst i klassementet for de unge ryttere efter tredje etape. Thomas sluttede på en samlet 67. plads i Touren og niende plads i ungdomskonkurrencen. Geraint fortsatte med at sejre i løbet af 2011 og 2014 ved Bayern-Rundfahrt 2011, Paris-Nice 2016 og Tour of the Alps 2017. Derudover vandt han sin han første semiklassiker i 2015 til E3 Harelbeke.

Relaterede historier

#ShareTheRoad

#ShareTheRoad

Det mærkværdige ved denne konflikt er, at de fleste bilister jo også er cyklister og omvendt. Læs her om hvordan vi i Danmark kan blive bedre til at dele vejen. 

Læs mere

4:18:4 Minitriatlon

KMD 4:18:4

4:18:4 er den største triatlon-serie i Danmark, med 4 løb i hhv. Odense, Aalborg, Helsingør, København og Århus.

Læs mere

Et fantastisk eventyr gennem Frankrig | Tour de France

Halsbrækende nedkørsler, utrolige spurter og et fransk paradis - Tour de France betraftes som et af verdens hårdeste cykelløb.

Læs mere