Produkter til bil / varevogn / 4x4

Jernkvinden Michelle Vesterby
Michelle Vester - Markus Vesterby

Jernkvinden Michelle Vesterby

Keep Smiling & #ShareTheRoad

Michelle Vesterby - Triatleten der blev mor

New content item

"Just keep smiling" - Sådan lyder ordene fra Michelle Vesterby dagligt. Keep smiling er et mantra for den professionelle triatlet fra Herning. Et mantra der blandt andet gjorde det muligt at gennemføre IRONMAN Kbh. blot fire måneder efter hun fødte sin søn Markus.

I en hverdag hvor intet er efterladt til tilfældighederne søger Michelle Vesterby efter de mindste procenter, uanset om det gælder mindre rullemodstand med de rigtige og bedste dæk, det helt rigtige pulley wheel til tri-cyklen eller de bedste vinter- (eller sommerdæk) til hendes bil. Alt, selv ned til mindste detalje optimeres for at opnå det ultimative mål, top 3 til IRONMAN Hawaii (IM World Cup). 

StartJeg skal altid have det bedste udstyr, både på min cykel og i min bil. Det handler om sikkerhed på vejen!

Michelle Vesterby, Pro Triatlet, 4 X Ironmanvinder

Tro kan flytte bjerge - Michelle Vesterby

Michelle Vesterby #ShareTheRoad


Talent, struktur og ekstremt meget benarbejde er alt sammen vigtigt, hvis du vil være en god triatlet, men der er et element der er meget mere vigtigt. Nøglen til resultater og succes er "vejen mod målet". Et hverdagsliv, mindset og familieliv der fungerer på lang sigt. Den indre motivation, glæden ved hvad du gør på vejen mod målet skal være din primære drivaksel. 

Hvis det udelukkende handlede om fysik, talent og struktur, var jeg aldrig kommet så langt i min karriere som jeg er i dag. Men hvordan bygger man så et så stærkt mindset, at din mentale styrke ikke kollapser når det gør mest ondt? Hvordan bliver man ved med at tro på sig selv selv når du rammer muren på et tidspunkt. Triatlon er hårdt, smertefuldt og ekstremt men troen på dig selv, rejsen til målet, kærligheden til projektet og smilet i processen kan flytte bjerge - KEEP SMILING!

WinterContact TS860


Maksimal sikkerhed i alt slags vintervejr

  • WinterContact™ TS 860
  • FDM og ADAC testvinder 2018
  • Cool Chili™ sikrer maksimale bremseegenskaber i alt slags vintervejr.
  • Liquid Layer Drainage™ reducerer bremselængden på frost- og isbelagte veje
Læs mere
Black Chili Compound


Den bedste All-Rounder: Continental Grand Prix 5000

Uanset om det er en højt ydende bil, hurtig motorcykel eller en kraftfuld lastbil, er Continental kendt som en producent af fremragende dæk for alverdens køretøjer. Cykelsporten har også fordele af vores innovative teknologi. Valg af det rigtige udstyr er afgørende, når hvert sekund tæller, og det gælder især ved et IRONMAN triatlon.

For triatleter, der kræver ideel kombination af komfort, punkteringsbeskyttelse og lav rullemodstand, er Continental Grand Prix 5000 den bedste all-rounder til alle tænkelige scenarier. Den patenterede BlackChilli Compound giver fremragende greb, høj ydelse og effektivt rullemodstand. Denne unikke sammensætning er lavet i Tyskland, hvor de nyeste polymerer - og specielt udviklede carbon black partikler og fyldmaterialer - leverer et fremragende resultat.

Uafhængige tests har igen og igen bekræftet, hvordan ovenstående giver betydelige fordele for den konkurrerende cyklist. Som om det ikke var nok, har Grand Prix 5000 også Vectran-teknologi, et syntetisk fremstillet højteknologisk fiber. Ligesom edderkoppespind er Vectran utroligt kraftfuldt og har en meget lav vægt, hvilket gør den perfekt som punkteringsbeskyttelse - uden negative virkninger på rullemodstanden.