Produkter til bil / varevogn / 4x4

Triatlet vs racerkører

Triatlet vs. racerkører

Triatlet vs. Racerkører - Camilla vs. Mikaela

Camilla Lykke - Mikaela Åhlin Kottulinsky


Hvad sker der når man får en triatlet og en racerkører til at bytte sportsgren? 

Continental laver dæk til både biler og cykler. Vores to brandambassadører Camilla Lykke og Mikaela Åhlin Kottulinsky mødes her og udfordrer hinanden i hver deres disciplin.

Camilla - Triatlet

Mikaela - Racerkører

Start 


"Heldigvis er vi bedst til det vi gør mest"

Camilla Lykke - Triatlet

EPISODE 2 - Race

Start


"F**********ck", lyder det fra Camilla, da Mikaela river hendes Seat Ateca Cubra rundt i de snævre kurver. Camilla må erkende at Mikaela med hendes ekspertise kan presse bilen og dækkene helt til grænsen, hvorfor Camilla slet ikke kan følge med på den lukkede bane. 

New content item

Fantastisk vejgreb både på cyklen og i bilen | Black Chili

  • SportContact6™
  • Black Chili blandingen giver maksimalt greb i alle retninger og en suveræn køreoplevelse.
  • Kontrolleret styring af kræfterne giver maksimal kontrol.
  • Aralon350™, det nye forstærkede Hybrid lag giver maksimal stabilitet ved høje hastigheder op til 350 km/t.
Black Chili Compound


Den bedste All-Rounder: Continental Grand Prix 5000

Uanset om det er en højt ydende bil, hurtig motorcykel eller en kraftfuld lastbil, er Continental kendt som en producent af fremragende dæk for alverdens køretøjer. Cykelsporten har også fordele af vores innovative teknologi. Valg af det rigtige udstyr er afgørende, når hvert sekund tæller, og det gælder især ved et triatlon.

For triatleter, der kræver ideel kombination af komfort, punkteringsbeskyttelse og lav rullemodstand, er Continental Grand Prix 5000 den bedste all-rounder til alle tænkelige scenarier. Den patenterede BlackChilli Compound giver fremragende greb, høj ydelse og effektivt rullemodstand. Denne unikke sammensætning er lavet i Tyskland, hvor de nyeste polymerer - og specielt udviklede carbon black partikler og fyldmaterialer - leverer et fremragende resultat.

Uafhængige tests har igen og igen bekræftet, hvordan ovenstående giver betydelige fordele for den konkurrerende cyklist. Som om det ikke var nok, har Grand Prix 5000 også Vectran-teknologi, et syntetisk fremstillet højteknologisk fiber. Ligesom edderkoppespind er Vectran utroligt kraftfuldt og har en meget lav vægt, hvilket gør den perfekt som punkteringsbeskyttelse - uden negative virkninger på rullemodstanden.

Start