Produkter til bil / varevogn / 4x4

stage_image1_lg

Sponsor

Sponsor

Fodbold sponsor i generationer.

Siden Continental involverede sig for første gang som fodbold sponsor I 1995 (UEFA Champions League™) har firmaet udvidet engagementet indenfor fodboldverdenen, hvor vi har sponsoreret fodboldklubber både lokalt og interntaionalt ligesom vi har været sponsor ved flere EM og VM i fodbold for landshold.

sponsoring_02-Image

Continental har altid været synonymet for kombinationen af kontrolleret begejstring og en perfekt strategi -  fuldkommen de samme principper som gælder i fodbold. 

Og det stopper ikke med de store kampe. Som en af de første sponsorer vi aktivt internationalt kvindefodbold – hvor Continental bakker op om kvindehold fra USA, England og Irland – i en ellers mandsdomineret sportsgren.

sponsoring_04-Image

Pointen er: vores tydelige tilstedeværelse indenfor fodbold er ikke kun et spørgsmål om salg, men afspejler Continentals passion for sport. I 2005 oprettede vi vores egen fodbold platform – www.contisoccerworld.com – hvor vi har samlet alle informationer om vores engagement i fodbold.


sponsoring_05-Image

ContiWarmUp

”ContiWarmUp” er en måde at komme til stadion på – sikkert. Det er din ”opvarmningsrunde” før det går løs – ligesom med et dæk.

ContiWarmUp er udviklet i samarbejde med professionelle trænere, og viser dig hvordan du bør varme op, så du undgår skader i spillet.

Så kom i gang med et sjovt og sikkert spil, som er udviklet af Continental.

Our global Sponsorships at a glance.


sponsoring_05-Image
Further information

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores webside. Klik her for at finde ud af mere eller for at ændre dine cookie-indstillinger.