Produkter til bil / varevogn / 4x4

stage_image1_lg

Sponsor

Sponsor

Fodbold sponsor i generationer.

Siden Continental involverede sig for første gang som fodbold sponsor I 1995 (UEFA Champions League™) har firmaet udvidet engagementet indenfor fodboldverdenen, hvor vi har sponsoreret fodboldklubber både lokalt og interntaionalt ligesom vi har været sponsor ved flere EM og VM i fodbold for landshold.

sponsoring_02-Image

Continental har altid været synonymet for kombinationen af kontrolleret begejstring og en perfekt strategi -  fuldkommen de samme principper som gælder i fodbold. 

Og det stopper ikke med de store kampe. Som en af de første sponsorer vi aktivt internationalt kvindefodbold – hvor Continental bakker op om kvindehold fra USA, England og Irland – i en ellers mandsdomineret sportsgren.

sponsoring_04-Image

Pointen er: vores tydelige tilstedeværelse indenfor fodbold er ikke kun et spørgsmål om salg, men afspejler Continentals passion for sport. I 2005 oprettede vi vores egen fodbold platform – www.contisoccerworld.com – hvor vi har samlet alle informationer om vores engagement i fodbold.


sponsoring_05-Image

ContiWarmUp

”ContiWarmUp” er en måde at komme til stadion på – sikkert. Det er din ”opvarmningsrunde” før det går løs – ligesom med et dæk.

ContiWarmUp er udviklet i samarbejde med professionelle trænere, og viser dig hvordan du bør varme op, så du undgår skader i spillet.

Så kom i gang med et sjovt og sikkert spil, som er udviklet af Continental.

Our global Sponsorships at a glance.


sponsoring_05-Image
Further information

Denne side benytter cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores side. Find ud af mere her