Produkter til bil / varevogn / 4x4

Stay mobile, whatever happens

Forsegle punktering med ContiSeal™

Lad ikke en mindre punktering ødelægge turen.

ContiSeal™ er en teknologi der er designet til at forsegle et punkteret dæk.

Fakta

  • Med ContiSeal™ minimeres konsekvenserne ved en skade i slidbanen: punkteringer op til 5 mm i diameter (f.eks. fra et søm) forsegles omgående og automatisk med den nye teknologi.
  • Fortsat mobilitet og uændret kilometerydelse – der er ingen grund til at stoppe i vejsiden og foretage et dækskifte (se de tekniske instruktioner på bagsiden)
  • Ubegrænsede køreegenskaber der er identiske med et dæk uden ContiSeal™ teknologien ved normal kørsel.

Tekniske højdepunkter

ContiSeal™ er en teknologi der er udviklet af Continental og som er designet til at foresegle en ødelagt slidbane. Hvis et fremmedlegeme – som for eksempel et søm – trænger ind i dækket, er der ikke behov for at du straks stopper i en vejside for at skifte dæk, da hullet forbliver forseglet – også selvom objektet bliver fjernet.

ContiSeal™ er et klæbrigt, tyktflydende lag på indersiden af dækket I slidbaneområdet. ContiSeal™ kan forsegle op til 80% af alle punkteringer, og reducerer dermed risikoen for et fladt dæk. ContiSeal™ dækkene er mærket med et symbol på sidevæggen, og er kompatible med alle standard fælge.

Start
contiseal_movieImage

Techniske krav:

  • Vi anbefaler installation af et TPMS system (Tyre Pressure Monitoring System). 
  • Det er ikke nødvendigt at stoppe for at skifte dæk. Du kan fortsætte kørslen.
  • Når en punktering opdages, skal en dækspecialist tjekke dækket hurtigst muligt.

ContiSeal princippet

ContiSeal™ dækket har et klæbrigt og  tyktflydende forseglende lag på indersiden af dækket i slidbaneområdet. Massen forsegler området omkring den indtrængende genstand næsten omgående (op til 5 mm i diameter i slidbaneområdet) og sikrer at luften bevares i dækket. Dækket bliver ikke fladt, og du kan fortsætte kørslen.

topic_intro_image1

Når der opstår en punktering på et standard dæk kan sidevæggen blive ødelagt mellem fælgen og vejen, og der kan opstå farlige uheld som for eksempel eksplosion eller at dækket falder helt af fælgen.

topic_intro_image1