Produkter til bil / varevogn / 4x4

Stay mobile, whatever happens

ContiSilent™ – Mindre kabinestøj

Stilhed er en lyd - og en luksus

topic_intro_image1

ContiSilent™ er en støjreducerende teknologi udviklet af Continental.

Fakta

  • Reduceret støj indvendigt i  bilen på alle vejbelægninger
  • ContiSilent™ fungerer i alt slags vejr
  • Ingen ændringer i køreegenskaberne
  • Ingen negativ indflydelse på kilometerydelse og egenskaber for belastning og hastighed
  • Samme montering og opbevaring som for et standard dæk

Om teknologien

Mindre støj. Mere afslapning.

ContiSilent™ dækket med en støjreducerende teknologi er udviklet af Continental. Det er designet til at reducere indvendig støj alle vejbelægninger. Conti Silent   er forsynet med et klæbemiddel på indersiden af dækket hvor en polyurethanskum erfastsat ind mod slidbanen. Uanset temperaturen, bliver strukturen af skummet ved med at være intakt.

ContiSilent™ hjælper med at reducere den støjen i kabinen med op til 9 dB (A), dog afhængigt af den bilmodel, dets hastighed og vejbanen. I øjeblikket er det kun tilgængelig for sommerdæk og er kompatibel med alle almindeligt tilgængelige fælge. Køreegenskaberne er ikke berørt og der er ingen negativ indflydelse på kilometertal eller belastning / hastighed. Vi anbefaler montering på alle fire positioner.


Tekniske detaljer

topic_intro_image1

Et ContiSilent™ dæk indeholder en polyesterbaseret polyuthane skum. Den er hæftet til et klæbende lag på indersiden af slidbanens areal.

topic_intro_image1

Selv ved kørsel ved høje hastigheder reducerer ContiSilent™ dækket støjen fra vejen inde i kabinen med op til 9 dB (A). Hvor meget støjen reduceres afhænger af køretøj, hastighed og vejbanen.