Produkter til bil / varevogn / 4x4

A family car arrived at the beach with ContiSeal™ tires

En dækpunktering betyder at blive strandet.

Eller gør det

ContiSeal forsegler 80% af alle punkteringer, så du kan nyde din ferie.

A boy with an inflatable tire on a summer holiday

Arbejdstelefon, slukket. Kuffert, pakket. Bil, tanket, kontrolleret og klar til brug. Når du først er på vejen, skifter du straks til ferietilstand. Intet kan komme mellem dig og din velfortjente ferie. Medmindre det kan.

Alt hvad der kræves for at afslutte din bilferie, er et enkelt søm, en brudt flaske eller en særlig skarp sten. Disse forhindringer ligner muligvis ikke meget på vejen, men de kan hurtigt beskadige dit dæk, ødelægge din feriestemning og efterlade dig strandet, hvis du ikke har et reservedæk.

Med ContiSeal ™ kan du tage afsted på din ferie uden at bekymre dig om punkteringer. Denne innovative dækteknologi forsegler straks punkteringer, så du kan fortsætte med at køre - til stranden, til poolen eller hvor som helst din rejse tager dig.


Afprøvet og testet: se contiseal ™ i handling

Start
contiseal_movieImage
 

Se ContiSeal ™ i aktion, når vi sætter selvforseglende dæk på prøve på Contidrom testbane

En mindre punktering kan være til stort besvær. Eller kan det

Fordele ved ContiSeal ™: Hvis du skal skifte et dæk ved en punktering, kan det tager noget tid, hvis du selv kan gøre det. Du bliver nødt til at acceptere et tab på mindst 30 minutter. Du har brug for endnu mere tid, hvis du ikke selv kan skifte dæk og har brug for at ringe til et værksted for hjælp.

Hvis du tænker på at gå en afstand på 200 km, bare i teorien, ville det tage 40 timer.

Som du kan se, er den bedste løsning at vælge vores dækteknologi ContiSeal ™, da det får dig til din destination på kun 2 timer.


Et søm kan virkelig ødelægge din ferie, eller kan den.

A boy taking an inflatable tire out of a car with ContiSeal™ tires

ContiSeal ™ tilbyder en enkel løsning på en tilsyneladende lille udfordring, der kan skabe store problemer. Kørte du over et søm på vej til stranden? Ingen problemer! Rullet over knust glas på vejen? Dit dæk har allerede forseglet punkteringen! ContiSeal ™ har dækket dig!

Ikke mere behov for straks at skifte et dæk, gå til det næste værksted eller vente på vejhjælp. Bliv ved med at køre yderligere 200 km, selv med et punkteret dæk


Hvor langt er 200km?

Hvor langt kan du køre med et beskadiget ContiSeal ™ -dæk? 200 km svarer stort set til afstanden fra København til Frederecia.

Alle dæk er ens, eller er de

ContiSeal™ tire with puncture vs. deflated standard tire

Noget så lille som et søm, et stykke glas eller en skarp sten, kan på et øjeblik skade dine dæk. Selv en punktering mindre end 5 mm i diameter kan føre til et hurtigt tab af lufttryk og forårsage et fladt dæk. Med normale dæk kan det nemt forstyrre dine ferieplaner.

Med ContiSeal ™ forsegles 80% af alle punkteringer med det samme. Et klæbrigt, tyktflydende fugelag inde i dækket, lukker skader op til 5 mm i diameter. Med denne unikke dækteknologi har du ikke brug for et ekstra dæk eller vejhjælp. Du kan blot fortsætte med at køre yderligere 200 km, som om intet skete.


Ofte stillede spørgsmål

Cross-section of a ContiSeal™ tire punctured by a nail

Hvordan fungerer ContiSeal ™ dækteknologi?

Et klæbrig, tyktflydende tætningslag forsegler slidbaneskader op til 5 mm i diameter. Det fanger luften inde, holder dækket oppustet og din bil kørende. Det fungerer med det samme, selvom punkteringsgenstanden løsnes.

Hvordan kører jeg med ContiSeal ™ -dæk?

Teknologien har ingen indflydelse på køreoplevelsen eller håndteringen af ​​din bil under normale omstændigheder. Et dæktryksovervågningssystem (TPMS) anbefales dog.

Hvad skal jeg gøre, når et ContiSeal ™ -dæk er beskadiget?

Du kan fortsætte din vej med ubegrænset køreegenskaber i 200 km efter at have fået et dæk punkteret. Det er ikke nødvendigt at stoppe for at skifte dæk, men du bør få dækket kontrolleret af en specialist så hurtigt som muligt for at forhindre yderligere skader.

Hvordan finder jeg dæk med ContiSeal ™ -teknologi?

ContiSeal ™ dæk er markeret tydeligt med et symbol på sidevæggen og er kompatible med alle almindeligt tilgængelige fælge. De monteres, udskiftes og bruges som alle standardudstyrsdæk.


Find innovative dæk med ContiSeal™ -teknologi til din bil

Du kan ikke kontrollere, hvad der sker undervejs. eller kan du.