Produkter til bil / varevogn / 4x4

Vejstøj er den mest irriterende del af en bilrejse.

Eller er det

CONTISILENT ™ reducerer vejstøj, så du kan nyde stilheden

A baby sleeping in a car with ContiSilent™ tires

Hos Continental mener vi, at kørsel skal være afslappende og blottet for overflødig støj. Når du kommer ind i din bil, spænder sikkerhedsselen og tænder motoren, skal vejstøj forsvinde sammen med omverdenen.

Der er jo meget bedre ting at lytte til end dæk, der kører på vejen. Ting som dine børn der griner på bagsædet, din kæreste synger falsk eller simpel stilhed.

For at hjælpe dig med at nyde disse små øjeblikke, oprettede vi ContiSilent ™. Vores innovative dækteknologi reducerer vejstøj med op til 9 dB, så du kan lytte til hvad du vil.



Decibelskalaen - fra stilhed til vejstøj

The decibel scale – from silence to road noise

Vejstøj kan forstyrre en fredelig rejse. Medmindre den ikke gør

A man taking a sleeping baby out of a car with ContiSilent™ tires

Ni decibel - er hvor meget ContiSilent ™ kan reducere lyden af vejstøj inde i din bil.

Et indre absorberende lag, lavet af polyuretanskum, er fastgjort til den indvendige overflade af dækmønstret for at dæmpe lyden. Det blokerer for, at dækkets vibrationer overføres gennem hjulet ind i bilens indre.


ContiSilent ™ skum er bundet til sommerdæk efter dækproduktionsprocessen og kompatibelt med alle almindeligt tilgængelige fælge, derfor påvirker teknologien ikke din bils køreegenskaber, kilometertal, belastning eller hastighed. For ikke at nævne, at det er robust og holder sin form uanset temperatur, hvilket betyder, at det selv om sommervarmen reducerer 9 dB vejstøj.



Alle dæk er ens. eller er de?

Cross-section of a ContiSilent™ tire with sound-absorbing foam

En mere støjsvag tur. Det er helt rimeligt at ville have en samtale uden at konkurrere med vejstøjen eller at kunne nyde stilheden, når babyen endelig er faldet i søvn. Heldigvis er der mange dækfunktioner, der hjælper med at reducere vejstøj.

ContiSilent ™ tager alle disse eksisterende funktioner og tilføjer et ekstra lag lydisolering for at give en mere støjsvag køreoplevelse. Og forskellen? 9 dB støjreduktion.


Ofte stillede spørgsmål

Cross-section of a ContiSilent™ tire with sound-absorbing foam

Hvordan fungerer ContiSilent ™ -dækteknologi?

Et specielt lag af polyuretanskum er bundet til den indvendige overflade af dækkets slidbane for at absorbere dækstøjen. Med andre ord forhindrer det, at vibrationer overføres fra dækket til hjulet, akslen og til sidst kabinen, hvilket reducerer vejstøj i bilen.

Vil det påvirke ydeevnen på min bil eller dæk?

Slet ikke. Da alle andre dækkomponenter forbliver de samme, er der ingen forskel med hensyn til ydeevneegenskaber såsom bremsning, håndtering, kilometertal, belastning, hastighedsevne eller ydeevne i vådt. Det absorberer bare vejstøj.

Hvordan finder jeg dæk med ContiSilent ™ -teknologi?

ContiSilent ™ installeres under produktionen. Det bliver udviklet til sommerdæk og er kompatibelt med alle standardfælge, monteret, udskiftet og brugt til alle standardudstyrsdæk. Du kan finde alle tilgængelige modeller på vores hjemmeside eller vælge fra nedenstående valg.


Find innovative dæk med ContiSilent ™ -teknologi til din bil

Du kan ikke kontrollere, hvad der sker undervejs. eller kan du.