Produkter til bil / varevogn / 4x4

Continental is the leading original equipment provider in the European market.

Original Equipment dæk

Bilproducenter stoler på, at vi får dig sikkert frem

Når du køber en ny bil, er der en stor chance for, at der allerede er Continental dæk monteret på bilen. Disse er kendt som OE-dæk, der er udviklet i tæt samarbejde med førende bilproducenter og eksperter.

Et køretøjs sikkerhed, komfort og ydeevne er altafgørende. Og som det eneste kontaktpunkt mellem bilen og vejen spiller OE-dæk en afgørende rolle for at sikre den bedste køreoplevelse uden at gå på kompromis med din sikkerhed eller komfort.

Hvad er OE-dæk (Original Equipment)?

Enkelt sagt er OE-dæk tilsvarende til et skræddersyet jakkesæt. Det er specialbyggede fittings, der udnytter de unikke egenskaber ved dit køretøj for at optimere deres ydelse.

Hvorfor er dette nødvendigt? Fordi ikke alle biler er skabt ens. De kommer i mange forskellige størrelser, mærker og modeller.

En SUV er for eksempel bedst med dæk, der har optimal våd og tør ydelse. Til sammenligning er luksusbiler bedst, når de er udstyret med dæk, der er glattere og mere støjsvage på vejen. Andre overvejelser - for eksempel brændstofeffektivitet - indgår også i design- og monteringsligningen.

For at fange det fulde omfang af krav til hver køretøjsmodel arbejder vi i tæt samarbejde med bilproducenter for at skabe det perfekte dæk. Efter godkendelse monteres det resulterende OE-dæk på hver nye bil, inden det forlader fabrikken.

På denne måde har bilproducenter fuld tillid til, at alle deres nye biler har de rigtige dæk til forskellige vej forhold, og hver model kan accelerere, bremse og svinge efter bedste evne.


Kan du købe Continental OE-dæk til en brugt bil?

Det korte svar er ja. OE-mærkningen kan være lidt vildledende, fordi de ikke er begrænset til nye køretøjer. Du kan også købe dem som erstatningsdæk, når det er tid til at montere et nyt sæt på hjulene.

Så hvis du er tilfreds med den måde, dine OE-dæk har præsteret på dit køretøj, er det utroligt nemt at få den samme montering senere. I mellemtiden, hvis du har købt en bil på det brugte marked, der mangler sine OE-dæk, er det ikke et problem at købe Continental OE-dæk til din model og få dem monteret senere. På denne måde bringer du din brugte bil så tæt som muligt på den originale ydeevne-specifikation.

UHP-dæk til producenter af originalt udstyr

OE er også en vigtige enhed til udvikling af UHP-dæk med ultrahøj ydeevne. Sammen med vores bilproducent partnere udvikler vi dæk og gummiblandinger, der lever op til deres krævende standarder for fremragende greb og færdselssikkerhed. UHP-dæk kan sikre bedre stabilitet i sving, mere præcis styring, nøjagtige hastighedsbedømmelser og kortere stoppe afstand.

Det er også vigtigt at huske på, at hvis du allerede kører et køretøj designet til at bruge UHP-dæk, skal du ikke prøve at skifte til UHP-dæk, når tiden er inde til at udskifte dem. Det kan have en negativ indvirkning på din bils samlede ydeevne.

Continental har en bred vifte af UHP-dæk for at sikre, at enhver køretøjstype - fra sportsvogne til familiebiler - leveres med det ideelle produkt.

Kvalitet du kan stole på

Med så mange konkurrerende dækmærker derude, hvorfor skal du vælge Continental OE-dæk? Det hele kommer ned på kvalitet. Ud over at være specifikt designet til at maksimere potentialet i dit køretøj, overholder vores dæk også de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Dedikerede ingeniørteams sætter OE-dæk igennem mere end 100 strenge tests for at vurdere alt fra maksimal hastighed til håndtering, komfort, støjniveau og kilometertal. Vi undersøger også, hvor effektivt dit køretøj kan bremse under våde og tørre forhold.

Af disse grunde og andre, rangerer Continental højt blandt de førende OE-leverandører til bilproducenter over hele kloden. Og fordi en ud af tre biler, der er produceret i Europa, forlader fabrikken udstyret med Continental dæk, er vi det første valg blandt alle dækproducenter på kontinentet.

OE-mærker til originalt udstyrsdæk

Continental har et omfattende udvalg af OE-dæk. OE-mærker på dækkets sidevæg identificerer mærke og model. Se denne tabel med to- og trecifrede mærker for en oversigt.

Du kan også bruge vores dækguide-værktøj og identificere det ideelle dæk til dit bilmærke, størrelse, sæsonbestemt anvendelse og køretøjskategori.


Find dine dæk

Den hurtigste vej til det perfekte dæk.

BilproducenterOE-mærker

Audi

A0, A01
Audi quattroRO1, RO2
Audi RunflatA0E
Alfa RomeoAR

BMW

*

BMW / Mercedes

*MO

BMW / Mercedes Runflat

*MOE

Jaguar

J
Jaguar Land RoverJLR

Land Rover

LR

Maserati

MGT

Mercedes-Benz

MO
Mercedes AMGMO1

Mercedes-Benz Runflat

MOE
Mercedes SilentMOS
Merecedes VanMOV

Porsche

NO, N1, N2, NA0, NF0

Tesla

T0

VolvoVOL
Volvo PolestarPOL