Produkter til bil / varevogn / 4x4

Lad os bekymre os om dækkene

Så du kan fokusere på familien

Lad os om bekymringerne

I mere end 140 år har vi produceret dæk. Små, store, tunge, brede og hurtige dæk. Vi tror på vores ingeniørers ekspertise, sikkerhed og pålidelighed når det gælder dækudvikling. Så du kan trykt tænke på alt andet, end om dækket nu er godt nok - det kan vi forsikre dig... det er det.

Start
 
 

Lad os bekymre os om dækkene. Så du kan fokusere på familien

Du kan stole på os

...at vi gør alt i vores magt for at producere de bedste produkter vi kan. Vi, hos Continental, sætter stor ære i vores produkter og vores 150 årige ekspertise.

Vi går efter det ekstraordinære

Vi jagter altid innovationen, tilblivelsen af noget helt ekstraordinært som overgår de flestes forventninger, men vigtigst af alles, vores egne forventninger.

Vi er passionerede

For os er det ikke bare rundt sort gummi. Dækket har endeløse muligheder. Vi er besat af hver enkelt detalje, materiale eller innovation der kan gøre selv den mindste forskel.

Sikkerhed betyder alt

Sikkerhed er mere end et ord for os, det er vores mission. Hver dag forsøger vi at gøre vores produkter mere sikre end de var i går. #SikkerhedStarterMedDækket.

Sikkerhed Starter Med Dækket

Og du kan stole på at vores produkter giver dig tryghed. Så du kan fokusere på alt andet end dækket når du kører ud i den store verden. 

Vi garanterer kvalitet

Vores dæk cirkulerer jorden 5.000 gange, hvert år, før vi føler at de er testet nok til at vi kan sende dem ud i din hverdag. Du kan derfor trygt stole på at vores dæk er testet ned til mindste detalje. 

Automotive expertise

Continental handler om meget mere end dæk

Fra førerløs kørsel, til elbiler, til grøn omstilling. Oplev hvordan Continental er med til at udvikle bilindustrien ud over vores velkendte dæk

Læs mere

German engineering

Dækekspertise, der gør en forskel.

Kort fortalt: dækekspertise, der gør en forskel.

Læs mere

Original Equipment (OE)

Originale dæk fra Continental

Med originale dæk fra Continental er du en del af verdens største sikkerheds community.

Læs mere

Dæktests og testresultater

Bedst i test

Continental dæk er historisk testvinder i diverse dæktests verden over. Fremragende kvalitet, bevist af omverdenen. 

Læs mere