Produkter til bil / varevogn / 4x4

German Engineering - spredt over hele verden

German Engineering - spredt over hele verden

Tysk kvalitet til hele verden

Påpasselighed, præcision og effektivitet: Det er ordene, man i mere end 100 år har forbundet med tysk ingeniørkunst. Tysk ingeniørkunst ligger i vores DNA, men nu er Continentals ekspertise at finde over hele verden: Vi har 244.000 dedikerede medarbejdere i 61 lande, som hjælper kunderne med at transportere sig hver dag. Alene i dækdivisionen er der 54.000 medarbejdere i 24 lande, som holder skarpt øje med tendenser og ændringer i markedet og hurtigere end alle andre omsætter dem til mere effektive løsninger til kunderne. De er samlet i en kultur af tillid med en viden om, at succes ikke kommer af sig selv. Continental har altid villet være de bedste. Vores mangfoldige arbejdsstyrkes viden og ekspertise bidrager til en stærk global teamånd. Vi tror fuldt og fast på, at kun værdier kan skabe værdier og gøre det muligt for os at nå vores mål om innovation, produktivitet og global vækst.

Teknisk ekspertise driver fremtidens mobilitet

Continental har fokuseret på at gøre vejene sikre uden at gå på kompromis med kørekomfort og køreglæde siden grundlæggelsen i 1871. Lige fra Continentals tidlige opfindelser om verdens første dæk med dækmønster i 1904 til den visionære dækserie eContact til el-biler og andre bilteknologiske opfindelser har virksomheden understreget sin pionerånd: fra Hannover til hele verden. Og det gør vi stadig på alle områder af vores forretning - parat til omstillingen i autoindustrien, parat til fremtiden.

Tysk teknologi: Den højeste standard for dækløsninger

Tysk ingeniørkunst og præcision er ikke bare et kendt fænomen; det er det, alle andre måler sig op mod. Continental bestræber sig på at demonstrere sin evne til at udvikle hvert eneste nye produkt. Vores 1.000 videnskabsmænd, designere og teknikere i det tekniske center i Hannover opfinder, udvikler og tester med et eneste formål: at gøre mobilitet mere sikker. Og selvfølgelig har det altid været i overensstemmelse med den ultimative tyske standard – i næsten 150 år. 

Resultatet er en lang række produkter til næsten alle former for mobilitet. Vi har produkter til stort set alle behov, ønsker og markeder, lige fra højtydende dæk til personbiler til innovative løsninger til lette lastbiler. Specielle udfordringer kræver specielle løsninger, og det finder vi inspiration til i naturen. Naturen tilpasser sig altid individuelle behov og specielle miljøer. Vi arbejder på samme måde. Kundernes udfordringer bliver vores, og vi finder individuelle løsninger blandt vores mange produkter, som passer til kundens virksomhed, lokale behov og specifikke markedskrav.

Tilpasser digitalisering: Produktivitet og netværksbaseret produktion af dæk

Dækproduktion har ændret sig meget i de sidste 100 år. Snavsede, ildelugtende værksteder, hvor arbejderne støbte gummi manuelt - de eksisterer ikke længere. I dag sørger vores medarbejdere for, at Continental leverer den bedste kvalitet til tiden – og arbejder effektivt, bæredygtigt og sikkert. Det handler om at anvende ny, innovativ teknologi og holde maskinerne kørende for fuld kapacitet og have et effektivt fejlstyringssystem.

Derfor er oprettelsen af vores første High Performance Technology Center en fantastisk milepæl. En af de første Continental-fabrikker blev bygget i den tyske by Korbach i 1907. I dag huser den lille by den innovative Continental-fabrik, der driver dækproduktionen ind i den digitale tidsalder ved at anvende udstyr og produktionsprocesser, som er sammenkoblet i netværk og dokumenteres ved hjælp af sensorer og software.

En dækfabrik udviklet som industri 4.0: Continentals High Performance Technology Center

Kun det bedste er godt nok til Continental-dæk: Kvalitet i højsædet

Når det drejer sig om sikkerhed i trafikken, er dækket det kritiske kontaktpunkt mellem bil og vej. Bilerne skal have de rigtige dæk for at få optimal ydeevne på alle overflader i alt slags vejr. Det er grunden til, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Da Continental startede produktionen for mere end 100 år siden, var dækproduktion i det store og hele et ikke særlig veldefineret håndværk. I dag er det en højteknologisk proces. Hver dæktype og -model er designet til et specifikt formål. Præcision er af yderste vigtighed helt ned til den mindste detalje i produktionen af plastik, gummi og polymer i produkterne. I tæt samarbejde med kunderne definerer og udvikler vi kundespecifikke formler, der omsættes til færdige produkter i topkvalitet. Vi fastholder den høje kvalitetsstandard i alle led ved at investere i at vedligeholde, standardisere og forbedre vores produkters og forretningsprocessers ydeevne og effektivitet i vores F&U-afdelinger og anlæg.

 

"We once grew with horsepower and hoof buffers. Nowadays, our growth is driven by billions of bits and bytes. This is a process of transition: Continental the tire manufacturer, automotive supplier and industrial partner has become Continental the manufacturer of leading technologies and services. This process of ongoing change offers a range of opportunities for us."

Dr. Elmar Degenhart, Chairman of the Executive Board of Continental

Udvikling til fremtiden: Dækinnovation

Bedre effektivitet og sikkerhed på vejene er to af Continentals primære drivkræfter. Continentals seneste dæknyhed er den nye ContiFlexStud™, en helt ny type pigdæk, der repræsenterer en fantastisk revolution inden for vinterkørsel.

Det spritnye design har meget langsommere slid på slidbanen, bedre vejgreb på is og længerevarende fantastisk ydeevne i hele dækkets levetid - og samtidig mindre kabinestøj fra piggene. Vi har også fokus på at forbedre testprocesserne for vores dæk ved hjælp af ny teknologi som f.eks. assisteret og førerløs kørsel af biler.

Mod en renere verden: Bæredygtighed

Continentals dæk respekterer mennesker og miljøet. Vores mål er aktivt at beskytte vores planets naturlige ressourcer. Derfor stræber vi hele tiden efter at øge vores effektivitet. Her er et af vores fokusområder at forske og udvikle alternative materialer til produktionen.

Vi har for nylig åbnet et forskningslaboratorium “Taraxagum Lab Anklam” i Anklam i Tyskland. Laboratoriet skal fokusere på landbrugsmæssig forskning og udvinding af gummi fra den russiske mælkebøtte som alternativ til gummitræet i troperne. Ud over at udvikle nye materialer har Continental også udviklet en metode til at genbruge gummibelagt ståltrådsaffald fra dækproduktionen.

Over hele verden: udvikling spredt fra Tyskland til hele verden

High-tech-dæk, intelligent teknologi til mobilitet, transport af materialer og databehandling er vores stærke sider. Siden 1980’erne har Continental udviklet sig til at blive en international virksomhed, som formidler sine værdier og sin kultur over hele verden med det formål at yde den bedste service til kunder overalt. Vi har den bedste løsning til hvert enkelt marked og hver enkelt kunde.

Relaterede emner

Automotive expertise

Continental handler om meget mere end dæk

Fra førerløs kørsel, til elbiler, til grøn omstilling. Oplev hvordan Continental er med til at udvikle bilindustrien ud over vores velkendte dæk

Læs mere

Original Equipment (OE)

Originale dæk fra Continental

Med originale dæk fra Continental er du en del af verdens største sikkerheds community.

Læs mere

Dæktests og testresultater

Bedst i test

Continental dæk er historisk testvinder i diverse dæktests verden over. Fremragende kvalitet, bevist af omverdenen. 

Læs mere

Produktoversigt

Find dine dæk

Den hurtigste vej til det perfekte dæk.