Produkter til bil / varevogn / 4x4

stage_image1_lg

Hvorfor Continental?

Testet for din sikkerhed

Sætter standarder for standarder.

Image

Continental bruger, og udvikler, mere og mere avancerede teknologiske målemetoder for med garanti at levere fuldt udviklede og optimerede produkter. 

Vi tester for din sikkerheds skyld – over hele verden.

Hele året rundt viser vi igen og igen at der ikke er nogen grænse for hvor meget vi tester vores dæk på vores testfaciliteter I USA, New Zealand, Sverige, Spanien – og ikke mindst på vores indendørs testanlæg i Hannover, Contidrom, der er en eftertragtet referencebane for uafhængige eksperter.

Hvert eneste af vores vinter- og sommerdæk testes under alle vejrforhold og på mange forskellige vejbelægninger – og det naturligvis ved brug af de mest moderne testmetoder og teknologiske måleinstrumenter.

Hvert eneste år tester vi 140.000 dæk over mere end 200 millioner kilometer. Et internationalt team af professionelle testkørere udfører mere end 67.000 tests – hvilket svarer til 500 gange rundt om jorden – inden der gives en godkendelse af et nyt produkt. På denne måde kan Continental garantere levering af den sikreste, mest komfortable og holdbare løsning.


Image
Image

Det første fuldautomatiske testsystem tilhører Continental.

24 timer i døgnet, 365 dage om året: med AIBA (Automated Indoor Braking Analyzer) sætter Continental nye standarder for testmetoder. Ved den fuldautomatiske proces i Contidroms haller accellererer en ubemandet bil op til en hastighed på 120 km/timen, hvorefter den bremser på udskiftelige, hydrauliske vejbaner med forskellige standard overflader. Der kan testes året rundt på våde og tørre overflader samt på en separat isbelagt bane. Da disse tests kan udføres uanhængigt af vejr- og temperaturforhold, er Continental i stand til at levere verdens mest akkurate resultater for bremsning og kan forbedre graden af reproduktion med 70%. Så du kan være helt sikker på, at dine dæk har de mest fremragende bremseegenskaber uanset vejrforhold.