Produkter til bil / varevogn / 4x4

stage_image1_lg

Continental koncernen

Job og karriere

Continental AG – High-performance produkter kendetegnes ved en high-performance kultur

article_66w_image1

Bremsesystemer,  motorer, chassis systemer og komponenter, instrumentering, infotainment løsninger, bilelektronik, dæk og elastisk kunststof er blot et udpluk af koncernens produksortiment.

Continental – innovativ, international, dynamisk

Continental ser sig selv som en innovativ og teknologisk orienteret koncern, og er blandt de førende leverandører til bilindustrien på verdensplan. Koncernen beskæftiger i øjeblikket godt 250.000 medarbejdere i 53 lande, og omsatte sammenlagt i 2016 for €40,5 millioner i de fem divisioner.

Indenfor de seneste år har koncernen undergået dynamiske ændringer; er vokset på global plan, ikke mindst som resultat af forskellige erhvervelser, og har dermed placeret sig i en endnu bedre situation i den globale konkurrence. En fundamental erfaring koncernen har fået undervejs i processen har været, hvor afgørende en rolle firmakulturen spiller. Emner som ”bæredygtighed”, ”fremsynethed ” og ”økonomisk vækst” har konsekvent stået i forgrunden.

Continental skaber fremtiden for netværksbaseret mobilitet

Koncernen skaber individual mobilitet mere sicker, mere komfortabel og mere bæredygtig. Med nøglekompetencer som produkter og service, kan Continental, i samarbejde med kunderne, forbedre sikkerhed, komfort og fornøjelsen ved kørslen. Koncernens produkter, teknlogier og processer er en betydelig og medvirkende årsag til bæredygtig mobilitet.

Vores medarbejdere er nøglen til succes

Medarbejderne er i særdeleshed dem der gør Continental stærk. Firmaet forventer engagement og karakterstyrke fra sine medarbejdere.  Til gengæld sørger firmet for at skabe så gode rammer og arbejdsbetingelser, at der er plads til at udbygge og øge medarbejderens kvalifikationer gennem uddannelse og træning ved fleksibilitet og loyalitet. Overalt i koncernen investeres der i de enkelte arbejdspladser, ligesom firmaet har engageret sig i at skabe sunde arbejdspladser og sikre forhold. Alle hos Continental har de samme muligheder uanset alder, nationalitet, køn, religion eller sexualitet..

Continental som arbejdsgiver

Som arbejdsgiveren udtrykker Continental det med følgende ord: innovation, international, passion og succes.

Læs mere om Continental som arbejdsgiver her