Produkter til bil / varevogn / 4x4

stage_image1_lg

Continental koncernen

Continental

Fakta

article_66w_image1

Continental blev etableret i 1871 I Hannover, Tyskland, og er i dag en af verdens førende leverandører til bilbranchen. Med mere end 244.000 kvalificerede medarbejdere, der er placeret på

269 forskellige steder i 61 lande, er vi en betydelig faktor i den fortsatte udvikling og fremskridt. Vores teknologier og ekspertise er grundlaget for at vores bidrag er afgørende i de fremtidige trends der skabes indenfor bilindustrien. Vi udvikler intelligente og innovative løsninger, der gør kørslen mere sikker og komfortabel samt bæredygtig. Vores ekspertise strækker sig længere end blot til at producere et førsteklasses dæk. Continental er rent faktisk specialist på alle teknologiske områder, også når det gælder biler, og vi arbejder hver dag på at redefinere fremtidens teknologiske udfordringer. I 2018 omsatte koncernen sammenlagt for godt € 44 milliarder i de fem divisioner: Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Tire og ContiTech: 

  • Chassis & Safety varetager firmaets spidskompetencer indenfor netværksløsninger i forbindelse med sikkerhed, bremsesystemer, bilelektronik, passive og aktive systemer samt komponenter til drivaggregater og chassiser.
  • Powertrain repræsenterer de nye og effektive systemløsninger til bilers motor og transmission.
  • Interior kombinerer alle aktiviteter der har med instrumentering og infotainment løsninger at gøre i bilen. 
  • Tires kan tilbyde de rigtige dæk til ethvert formål – fra personvognsdæk og lastvognsdæk, dæk til busser og entreprenørmaskiner samt dæk til både cykler og motorcykler. Continentals dæk er kendt for fremragende transmission af kræfter, optimal sporing i alt slags vejr og omkostningsreducerende. 
  • ContiTech udvikler og producerer funktionelle dele, komponenter, transportbånd og systemer til industrien.