Produkter til bil / varevogn / 4x4

stage_image1_lg

Continental koncernen

Person- og varevognsdæk

Person- og varevognsdæk

article_66w_image1

Continental er en af de førende producenter af person- og varevognsdæk (PLT) i Europa, og den fjerde største producent af personvognsdæk i verden til OE (original equipment) og nyanskaffelse af dæk. Continental blev grundlagt i 1871 i Hannover, Tyskland, og er nu en af verdnes førende leverandører til bilindustrien. Med mere end 250.000 kvalificerede medarbejdere placeret på 310 forskellige lokationer i 53 lande, er vi konstant med til at udvikle bilbranchen. Med vores produkter og servicetjenester bidrager vi til en sikker, økonomisk og økologisk mobilitet.

Divisionen for person- og varevognsdæk varetager mærkerne Continental, Uniroyal, Semperit, Barum, General Tire, Viking, Gislaved, Mabor og Sportiva. Continental, som er vores premium mærke, har en førende position når det gælder levering til OE og nyanskaffelse af dæk.

Med mange års erfaring i udvikling og produktion af dæk, besidder Continental en omfattende viden og ekspertise, der har gjort firmaet til en førende producent og leverandør af førsteklassses dæk til bilindustrien. Mange års forskning og tests har vist, at dæk ikke blot er helt afgørende for bilens egenskaber generelt, men de har også en stor indflydelse på bremseegenskaberne.  Det er årsagen til, at Continental aldrig stopper med at optimere sit produktsortiment, og dermed sikrer de til enhver tid bedste bremseegenskaber, maksimal sikkerhed og stor køreglæde.

For at opnå dette, testes dækkene på egne testbaner i hele verden samt vores indendørs testfacilitet, Contidrom, der ligger i nærheden af Hannover. Contidrom er det første fuldt automatiserede testanlæg (AIBA) hvor tests kan udføres året rundt på våde og tørre overflader. Når vi udvikler og tester vores premium dæk, overvejer vi altid nøje sikkerheden og egenskaberne. Dette aspekt bekræftes jævnligt i uafhængige tests, der foretages over hele verden, hvor vi gang på gang opnår topplaceringer. Vores dæk skal desuden gennemgå hundredevis af tests hos bilproducenterne, der stiller de strengeste krav for at sikre optimale standarder. Først derefter kan Continentals dæk blive godkendt til OE (original equipment). Resultatet er, at næsten hver tredje bil i Europa forlader produktionslinierne på fabrikkerne monteret med Continental dæk.