Produkter til bil / varevogn / 4x4

stage_image

Medie service - PR

Continental og Vuelta a España

17/08/2018
  • Continental er også official sponsor af Tour de France
  • Óscar Pereiro, tidligere prof. cykelrytter og Tour De France vinder er vores nye brand ambassadør for cykel aktiviteter i Spanien

Fra 2018 vil Continental være sponsor på et af verdens hårdeste og prestigerige cykelløb, Vuelta a España. Vueltaen, som det i almindelig tale kendes for, køres traditionelt i Spanien fra slut August til midt September. Med episke bjerg-etaper og ultra-stejle stigninger anses Vueltaen som et af verdens hårdeste cykelløb. 

I Europa og langt størstedelen af verden er cykelsporten eksloderet og blevet ekstremt populær. Som vel-etableret fabrikant af racerdæk, hovedsageligt produceret i hånden, leverer Continental dæk, dæk til en lang række af pro tour holdene blandt andet Team Sky, Bahrein Merida og mange flere. 

Beslutningen om at sponsorere en af verdens mest prestigefyldte cykelløb, Vueltaen, er grundet at vi gerne vil øge synligheden af Continental brandet vores produkter til et endnu højere niveau. Tilbage i December afslørede vi et partnerskab med Tour De France og vi ser det som en naturlig del af vores strategi nu også at indgå et partnerskab med Vueltaen. 

Som en del af Continental's branding-strategi har vi i Danmark også lanceret vores #ShareTheRoad koncept, som du kan se mere om her.


I Danmark sponsorerer vi også en af verdens hårdeste løb, her taler vi dog Ironman som er et af verdens hårdeste Triatlon løb.

Óscar Pereiro, vinder af Tour De France 2006, er Continental's nye brand-ambassadør i Spanien.