Produkter til bil / varevogn / 4x4

stage_image

Medie service - PR

Continental dæk med et meget højt antal af dæk til Original Equipment markedet

25/06/2019

  • Continental leverer OE dæk til en ud af tre ny-producerede biler i Europa
  • Ni ud af ti af de bedst sælgende biler i Europa er godkendt til OE Continental dæk (fx Audi approved Continental dæk)
  • Sportsbiler, luksusbiler og elbiler udstyres også i høj fra med dæk Continental

Continental er en af ​​de største leverandører af dæk til bilproducenter. Ca. en tredjedel af nye biler i Europa er udstyret med dæk fra det tyske firma i Hannover når bilen bliver født. Hvad endvidere angår de bedst sælgende europæiske biler som VW Golf, Renault Clio og Ford Fiesta, har producenterne godkendt ni ud af ti modeller til montering med Continental dæk fra ”fødslen”. Virksomhedens produkter er også populære hos producenter af sportsvogne som Porsche, Maserati og AMG-modeller. Rolls Royce og Maybach kører ydermere på Continental dæk, mens elbilerne fra Audi, Tesla og Renault også har godkendt Continentals produkter til kontaktfladen mellem bil og vej. Continentals OE-kunder er ikke kun begrænset til europæiske producenter, også asiatiske producenter som Hyundai er meget tilfredse med udviklingen af ​vores højteknologiske dæk fra Tyskland.

Continental har netop modtaget yderligere godkendelser for vores OE-dæk fra en af de største europæiske bilproducenter, med Audis e-tron og Q8 / SQ8, der leveres på sommer- og vinterdæk fra Continental. Også BMW har godkendt originalt monterede dæk fra Continental til X7, X3M, X3 og Z4 modellerne. Rolls Royce Cullinan ruller ydermere ud af fabrikken på dæk udviklet af vores udviklingsafdelingen i Hannover-Stöcken, og nu er Porsche også afhængig af Continentals ingeniørekspertise som udformer sig i vores vinterdæk.

Grunden til at Continental har så mange godkendelser til sommer-, vinter- og heltidsdæk er det høje niveau af ekspertise og erfaring, som Continentals ingeniører har opnået i udviklingen af ​​OE-dæk. Som følge heraf tilpasses produkterne særskilt til hver enkelt bilfabrikants krav til nøjagtigt at opnå de ønskede ekstra egenskaber, såsom perfekt håndtering til Porsche eller M-BMW. ​​Maksimal komfort, selv ved høj hastighed ved Rolls Royce biler og meget lav rullemodstand for elbiler. En enkelt udviklingsrunde er aldrig nok. I samarbejde med bilproducenterne udvikles og testes prototyper, indtil det tilpassede dæk efterlever alle krav som bilproducenten kræver. Sådanne dæk har specielle identifikationstegn for at sikre, at de er monteret på den rigtige bil. "MO" -indikationen betyder f.eks.  godkendt til Mercedes-dæk, mens produkter til BMW er markeret med en stjerne (*) og så fremdeles.

Årsagen til disse meget succesrige partnerskaber med bilproducenterne, skal ses som et produkt af både mange års erfaring fra Continentals ingeniører og høj involvering af kolleger fra andre divisioner af Continental. Samarbejde med bremse- og chassisspecialister fra Chassis og Safety Divisionen sikrer synergier, som ingen anden dækfabrikant kan tilbyde.

Kontakt
New content item
Georg Nielsen

Market Manager

Banemarksvej 50E, 1

2605 Brøndby

(45) 4323 0400

(45) 4323 0401