Produkter til bil / varevogn / 4x4

Black Chili Driving Experience 2018

Black Chili Driving Experience 2018

Black Chili Driving Experience - Mere end bare dæk

03/10/2018

Hvad er Black Chili?

I slutningen af September 2018 havde vi inviteret Kvindernes Bilmagasin med til Black Chili Driving Experience, men hvad er Black Chili egentlig? 

RaceSport_logo

En gummiblanding ud over det sædvanlige

Black Chili Driving Experience er en stor oplevelse for dem der deltager, men turen er andet end blot smukke omgivelser i Sydfrankrig. Turen er designet til at lære deltagerne omkring hvad Continental leverer til UHP (Ultra High Performance) biler. De fleste ved at vi producere høj-kvalitets dæk, men vi producerer alt fra, interiør, sprinklerdyser, navigationssystemer, bakkamera og meget mere. Alt dette prøvede Benedicte Engel på egen krop. 

Vores Black Chili gummiblanding er baseret den nyeste viden om polymere og råmaterialer. Med dæk har du brug for greb, lav rullemodstand og højt kilometertal. Black Chili findes i vores sportsdæk, og er en gummiblanding der sikrer mest muligt greb. 

Black Chili sikrer maksimalt greb i alle retninger og en suveræn køreoplevelse. Opnå bedre acceleration og kortere bremselængde ved både høje og lave temperaturer, takket være den mikrofleksible gummiblanding - både på våd og tør vej. 


Laver Continental andet end dæk?

Det korte svar er, ja! Ved Black Chili Driving Experience lærte Kvindernes Bilmagasin at vi blandt andet producurer ESC/ESP systemet i blandt andet Teslaer og andre biler. Ydermere lærte de også at vi fx. er leverandør på de små sprinklerdyser på forlygterne på den Porsche Boxter som vi i løbet af weekenden testede. 

Vil du vide mere om hvad Continental også laver? Læs mere her.

SportContact™ 6 med Black Chili

Vil du selv opleve Black Chili?

Læs mere