Produkter til bil / varevogn / 4x4

New content item

4:18:4 - Minitriatlon

KMD 4:18:4

Danmarks største triatlon-serie

4:18:4 er den største triatlon-serie i Danmark, med 4 løb i hhv. Odense, Aalborg, Helsingør, København og Århus. I 2018 kørte mere end 7.000 deltagere en 4:18:4.

Distancen er altid den samme; 400 meter svømning, 18 kilometer cykling, 4 kilometer løb. Et fantastisk løb, med en helt unik stemning som de fleste kan prøve kræfter med.

4:18:4 havde sin debut tilbage i 2010 i København, hvor mere end 1.100 deltagere stillede til start.

Har du lyst til at prøve kræfter med et minitriatlon som 4:18:4? Du kan tilmelde dig her.

New content item

Vind præmier for op til 80.000 kroner

Som noget helt nyt kan du i år (2019) vinde en racercykel (værdi 19.000 kroner, en MTB (værdi 20.000 kroner), et sæt valgfrit Continental dæk, og Adidas Ultra Boost sko, hvis du deltager i KMD 4:18:4. På eventen har vi et gratis bike tech service til alle deltagere. Her vil vores Mercedes VITO blandt andet stå placeret. Hvis du skriver dit fornavn på bilen (ja du læste rigtigt) samt startnummer og by er du med i konkurrencen om en premium racercykel fra Merida. 

Hovedpræmierne trækkes efter sidste 4:18:4 event i September via et Facebook opslag. Vinderne til Adidas Ultra Boost skoene trækkes løbende efter hvert event

​Vi glæder os til at se dig!New content item

Gratis service til din cykel

Mangler din cykel lige det sidste, før den er ligeså klar som du er til årets 4:18:4? Frygt ej, ved hvert 4:18:4 i år vil vi hos Continental tilbyde gratis Bike Tech hvor du vil kunne få et fuldblods triatlon service på din cykel af vores helt egen mekaniker. For at kunne køre hurtigst muligt på cyklen er det vigtigt at du har det rette dæktryk og dækmønster - det samme gælder for din bil. 

Kom og mød os til 4:18:4. Hvem vil ikke have et gratis eftersyn af sin cykel. 

Black Chili Compound


Den bedste All-Rounder: Continental Grand Prix 5000

Uanset om det er en højt ydende bil, hurtig motorcykel eller en kraftfuld lastbil, er Continental kendt som en producent af fremragende dæk for alverdens køretøjer. Cykelsporten har også fordele af vores innovative teknologi. Valg af det rigtige udstyr er afgørende, når hvert sekund tæller, og det gælder især ved et IRONMAN triatlon.

For triatleter, der kræver ideel kombination af komfort, punkteringsbeskyttelse og lav rullemodstand, er Continental Grand Prix 5000 den bedste all-rounder til alle tænkelige scenarier. Den patenterede BlackChilli Compound giver fremragende greb, høj ydelse og effektivt rullemodstand. Denne unikke sammensætning er lavet i Tyskland, hvor de nyeste polymerer - og specielt udviklede carbon black partikler og fyldmaterialer - leverer et fremragende resultat.

Uafhængige tests har igen og igen bekræftet, hvordan ovenstående giver betydelige fordele for den konkurrerende cyklist. Som om det ikke var nok, har Grand Prix 5000 også Vectran-teknologi, et syntetisk fremstillet højteknologisk fiber. Ligesom edderkoppespind er Vectran utroligt kraftfuldt og har en meget lav vægt, hvilket gør den perfekt som punkteringsbeskyttelse - uden negative virkninger på rullemodstanden.

New content item

Fantastisk vejgreb både på cyklen og i bilen | Black Chili

  • SportContact6™
  • Black Chili blandingen giver maksimalt greb i alle retninger og en suveræn køreoplevelse.
  • Kontrolleret styring af kræfterne giver maksimal kontrol.
  • Aralon350™, det nye forstærkede Hybrid lag giver maksimal stabilitet ved høje hastigheder op til 350 km/t.