Produkter til bil / varevogn / 4x4

Såler til

Adidas Sko

adidas & Continental – 10 års partnerskab

Hvad har dæk til biler og cykler tilfældes med såler på løbesko? De er med til at sikre at rejsen fra A-B er enten mest sikker eller hurtigst.

Ligesom på vores bil- og cykeldæk, et Continental gummi, resultatet af den velrenommerede ”German Engineering”. I de seneste 10 år har Adidas betroet vores gummi og ekspertise til en lang række af deres fantastiske løbesko og sneakers.

adidas sko med Continental såler giver et ekstraordinært greb til underlaget løberen løber på. Det gælder både ved de løse underlag som man kan opleve ved hiking eller fast underlag til løbekonkurrencer såsom Copenhagen Marathon.  Uanset hvilket underlag giver vores såler adidas skoene det ekstra touch af sikkerhed og fart. Det gælder både på løbesko, cykeldæk og bildæk.

En hyldest til det fantastiske partnerskab

Start
 

Et indblik i rekorderne, livstilen og alt den succes vi har skabt sammen de første 10 år.

Hvordan blev partnerskabet til mellem adidas og Continental?

adidas sports shoe shown with Continental rubber soles

Da legendariske adidas i 2010 tog kontakt til Continental, blev man hurtigt enige om at man sammen skulle skabe de bedste løbesko på markedet. De første adidas sko der blev skabt med Continental såler var skabt til trail-løb. Sidan da er der kommet mange modeller til, i skrivende stund (2020) er der blevet produceret over 250 forskellige modeller. Men når to eksperter deler viden og skaber succes, bliver der ikke kun målt i kvantitet, men også i kvalitet og rekorder.

 

Hvad har dæk på din bil og cykel tilfælles med såler på dine sko? De sikre den bedst mulige kontakt til underlaget.

Et parnerskab fyldt med rekorder

3 Marathon-verdensrekorder og én Guiness World Record, er blevet sat med vores såler, derudover er der blevet vundet 2 Olympiske medaljer med adidas og Continental sko.

Videnskaben bag de enestående sko og såler

Historien omkring vores partnerskab

Start
 

Hvordan får man ideen, "vi sætter Continental gummi i bunden af adidas sko".

Vi er kun lige begyndt

Partnerskabet mellem Continental og adidas har 10 år på bagen nu - og vi er kun lige startet. Vi ser frem til de næste 10 år me research, innovation og verdensrekorder.

Adidas og Continental på de Sociale Medier: