Produkter til bil / varevogn / 4x4

stage_image1_lg

Sponsor

Partnerskaber

Børneulykkesfonden & Continental


New content item

Læring om trafiksikkerhed for børn er vigtigt, da børn med viden om, hvordan de passer på sig selv og hinanden i trafikken, bliver gode trafikanter.


Børneulykkesfonden går op i børnesikkerhed, og hos Continental Dæk Danmark A/S arbejder vi for innovative løsninger med sikker kørsel i fokus. Derfor har vi i samarbejde med Børneulykkesfonden indgået et meget givende samarbejde med fokus på vigtigheden af trafiklæring blandt børn.


Til det formål har Børneulykkesfondens & Continental udviklet en oppustelig Trafiklegeplads, med en tilhørende Trafikskole, hvor børnene vil blive testet i diverse trafikregler. Derudover har Børneulykkesfonden også udviklet en oppustelig Lastbil, som har til formål at lære børnene om de kritiske zoner, og hvordan børnene skal forholde sig som cyklister eller fodgængere til en lastbil. Til både Trafiklegepladsen og Lastbilen modtager Børneulykkesfonden støtte fra Continental Dæk Danmark A/S, så det er muligt for børn på en sjov og aktiv måde at lære om sikker færdsel i trafikken.


Læs mere om vores samarbejde her.

Kontakt Børneulykkesfonden her.

Tour De France - Giro d'Italia - La Vuelta


New content item
New content item

At være sponsor på verdens 3 hårdeste cykel-løb (Tour De France, La Vuelta og Giro d'Italia) er en stor ære for os, og et logisk step mod vores commitment, udvikling og produktion af høj teknologiske cykeldæk til racercykler. 


I 2018 har hele 9 Pro Tour hold valgt at køre på vores populære Continental GrandPrix 4000. Vi har i 2018 udviklet et endnu bedre GP4000 dæk, det kalder vi GrandPrix 4000RS Tour De France Limited Edition som en er endnu bedre udgave af den tidligere GP4000S med endnu mindre rullemodstand og højere tophastigheder.