Produkter til bil / varevogn / 4x4

Continental - Tour de France

Verdens hårdeste cykelløb
Tour de France

Næste Tour de France starter i København i

Tage
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Stunden
0 0 0 0
0 0 0 0
Minuten
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunden
0 0 0 0
0 0 0 0
 
tour de france

Tou de France | Den legendariske gule trøje

Continental sponsorerer Tour de France – Verdens største cykelløb – der siden 1903 har fundet sted i Frankig. Det internationale løb viser Continentals dæk i et high-performance miljø på det årlige højdepunkt for cykelløb. Flere hold i løbet, kører på de håndlavede Continental cykeldæk fra Korbach, Tyskland. Continental leverer også dæk til tourens officielle køretøjer.

Efter et vellykket første år som sponsor i 2018, besluttede Continental at opgradere deres partnerskab til hovedsponsor, og til at blive stage winner partner. Hver etapevinder modtager en medalje på podiet, fra Continental for sin specielle præstation – som så mange pro-cyklister har påpeget i årenes løb: et livsforandrende øjeblik, der aldrig glemmes i deres karriere.

Ruten er forskellig for hvert år. I nogle år har ikoniske bjerge som Alp d’Huez, Tourmalet, Mont Ventoux eller Galibier, været en del af løbet. Men visse ting er helt sikkert, cyklisterne passerer gennem dele af Alperne og Pyreneerne på et tidspunkt i løbet af Touren, og afslutter med en storslået finale på den berømte Champs-Elysees i Paris. Tour de France starter ikke i Frankrig hvert år: den såkaldte ”Grand Depart” fandt sted i Bruxelles i 2019 og vil finde sted i København i 2022.

Official Map Tour de France 2022

Official Map Tour de France 2022

Tour de France – Life of the tyre

Start
Official Skoda race director car before stage start at Tour de France 2020 - A.S.O. Pauline Ballet Kopie


"Glæden ved at vinde en etape i Tour de France er ubeskrivelig. Rytteren, der løfter armene over målstregen, hvad enten han har mange sejre i banken eller vinder sin første sejr, oplever selvfølgelig et af gigantisk højdepunkt i sit liv. Continental associerer sit image til disse oplevelser og følelser, som også er forbundet med forestillingen om den perfekte præstation.”

Christian Prudhomme, Director, Tour de France
 

Picture Gallery Highlights 2021

Hvad betyder de forskellige trøjer?

Den gule trøje
Føreren af Touren. Den rytter som sammenlagt har brugt kortest tid på at køre den samlede ryte for lov til at bære den gule trøje

 

Bjergtrøjen
Den legendariske prikkede bjertrøje. Rytteren der kører i denne er den rytter der har samlet flest bjergpoint i løbet af Touren. Udvalgte stigninger giver x antal point. 

 

Den grønne trøje

En hyldest til den hurtigste mand i feltet. Den bedste sprinter kører i den grønne førertrøje. På samme måde som bjergtrøjen er der udvalgte steder hvor sprinterne kan samle point. Den sprinter med flest point kører i den grønne trøje.

 

Ungdomstrøjen (Den hvide)
Den bedste unge rytter (under 26 år) i hele feltet kan pryde kroppen med den hvide førertrøje.

New content item

Testvindende dæk, PremiumContact 6™ i Tour de France

Drivers of the official vehicles of the Tour will be travelling with the PremiumContact™ 6 tires fitted to their wheels.


Drivers of the official vehicles of the Tour will be travelling in complete confidence and safety thanks to the PremiumContact™ 6 tires fitted to their wheels. These tires will empower specialist personnel – ranging from doctors to time-keepers to race referees and commissioners – to focus purely on the task at hand, which is to deliver the best Tour possible for the uncompromising competitors and the jubilant audience. And further on the topic of tires, the Tour de France is indubitably a Franco-German triumph of cooperation; the PremiumContact™ 6 is manufactured with Gallic flair and Teutonic precision at the Continental factory in Sarreguemines, France.

What's happening right now in Social Media:


Relaterede historier

Forskellige dæktyper til forskellige køretøjer

New content item

Hvor vigtigt er dæktrykket i dine dæk? Hvordan opstår akvaplaning? Er der forskel i konstruktionen af dæk? Find alle svarene her.

Læs mere

En ren cykel er en glad cykel

New content item

Uanset om du ser dig selv som det nye Tour De France håb, som motionist på de danske landeveje eller cyklist i byerne - så god vedligeholdelse = en glad cykel.

Læs mere