Produkter til bil / varevogn / 4x4

stage_image1_lg

Vision Zero

Vision Zero

Hvordan Continental omformer fremtidens daglige kørsel

Continental har været en pioner når det drejer sig om sikkerhed på vejene i mere end 140 år. I dag flytter vi det til næste niveau: med Vision Zero.

Start

Dæk til hybrid og elektriske biler hjælper til med at reducere CO2 udslippet

Som en af de største sikkerhedseksperter i verden, har Continental sat sig et ambitiøst mål som skal nås i tre etaper: en udvikling fra at være bedst i bremsning til nul dødsfald, nul skader og nul ulykker. Og det med god grund. Kun Continental kender hele bremsningsprocessen i alle detaljer – fra pedal til dæk.

Trafiksikkerhed begynder hvor dækkene rører jorden. Continental er kendt for at være dækekspert, og har på verdensplan forbedret trafiksikkerheden i mere end et århundrede. Vi ønsker derfor at informere så mange bilister som muligt om de sikkerhedsmæssige fordele der er ved at bruge højteknologiske dæk, der er pumpet med det korrekte lufttryk og har tilstrækkelig mønsterdybde.

Ud over de innovative dækprodukter, har Continental Automotive Gruppen allerede udviklet skiftende teknologier, der i dag findes i de flest biler: ABS, ESC og EBA blot for at nævne nogle, og det er kun begyndelsen.

Med den igangværende stigning i den intelligente bil, er der mere potentiale end nogensinde til at nå vores Vision Zero.

Continental er stolte over at levere helhedsorienteret ekspertise til de central teknologier der giver mere trafiksikkerhed – og bane vejen til Vision Zero.

Sikkerhed på gaderne – den lange vej til nul dødsulykker i trafikken

Continental er partner i Global NCAP ‘Stop the Crash’ kampagne.