Produkter til bil / varevogn / 4x4

stage_image1_lg

Teknologi

Tire Pressure Monitoring System (TPMS)

Tire Pressure Monitoring System og electronic-Tire Information System

Køresikkerhed og kørekomfort er direkte relateret til tilstanden af dækkene. Ca. 40% af alle opståede dækproblemer skyldes for lidt lufttryk i dækkene.

Systemerne der er udviklet af Continental overvåger dækkets dæktryk permanent og radvare føreren i tilfælde af lufttab.

På denne måde kan vores dækinformationssystem hjælpe til med at fjerne en hyppig årsag til ulykker og øge køresikkerheden. Desuden reduceres udledning af kuldioxid og reducerer brændstofforbruget.

Hvis en bils dæk kører med 0,3 bar for lidt luft, vil køretøjet sandsynligvis forbruge 1,5 procent mere brændstof og dermed frigive en tilsvarende højere mængde af kuldioxid.

article_66w_image1

New Statutory Regulation for Europe

Europa-Kommissionen har vedtaget en lov, der kræver overvågning af dæktryk på alle nye bilmodeller fra 2012 og på alle nye biler fra 2014 - som det allerede er tilfældet i USA. Mange køretøjer har allerede TPMS systemet som standardudstyr. Disse systemer vil gøre deres data tilgængelige for andre køretøjssystemer - bremsesystemet, f.eks.

Med vores produktportefølje er vi derfor meget godt klædt på til at tackle fremtidige krav og gøre bilisme endnu sikrere, øko-venligere, mere komfortabel og dæk behandling lettere for føreren.

Du kan finde detaljerede informationer om TPMS løsninger her.