Produkter til bil / varevogn / 4x4

Continental winter tire expertise

Vores vinterdæk ekspertise

Dækmarkering

Vinterdæk-markeringer

article_66w_image1

M+S symbol

"Sne dæk" - et dæk hvis mønster, gummiblanding eller struktur primært er designet til at kunne performe bedre på sne end et sommerdæk. M+S dæk er designet til at kunne opretholde stabilitet for kørsel på sne. 


article_66w_image1

3PMS (3 peak mountain symbol)

3PMS symbolet identificerer vinterdæk i henhold til UNECE's regler (valid i Europa og mange andre lande). Performance af dækket på sne skal testes ved objektive tests og overgå de definerede mål. Disse dæk yder ekstra høj performance i forhold til sikkerhed, kontrol på sne, is og på veje med meget lave temperaturer.

4x4/SUV dæk

Mange SUV'er og terrængående køretøjer er udstyret med dæk, der bærer mærket "M + S" på sidevæggen. Årsagen til dette er, at denne køretøjskategori først blev introduceret i Nordamerika, hvor sæsondæk med "M + S" -mærkning er normalt. Inden for Continental-dækporteføljen gælder dette for eksempel produktlinierne ContiCrossContact LX, ContiCrossContact LX Sport eller Conti4x4Contact.
M + S-mærkning er officielt defineret i et EU-direktiv som: "Et dæk med slidbanemønster og struktur, der er designet til bedre præstationer på sne end et normalt dæk". Udførelsen af "M + S" markerede dæk er derfor hverken defineret eller målt.

Continental anbefaler

Selvom M+S-markerede dæk i nogle europæiske lande anses for at være vinterdæk, anbefaler Continental at bruge vinterdæk med "3PMS symbolet" på sidevæggen og et dækmønster på mindst 4 mm.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores webside. Klik her for at finde ud af mere eller for at ændre dine cookie-indstillinger.