Produkter til lastvogne og busser

Continental Winter Truck Tires
Conti CrossTrac
Construction Innovation Day 2018

Truckdækløsninger til dig

Byggepladsen

To verdener. Èn løsning.

Det nye Conti CrossTrac.

Støder du tit på ujævn kørsel og veje? Vi baner vejen for dig.

Vejarbejde, bygningskonstruktion, skovkørsel – transport til og på byggepladser kan være en hård omgang for dine dæk. For at opnå en optimal oplevelse, skal du kunne stole på dit udstyr og dine dæk, både on- og off-road. 

Byggepladser. Lang kørsel. Conti CrossTrac. Bygget til begge verdener.

Det nye Conti CrossTrac dæk er designet baseret på den seneste truckdæk-teknologi og Continentals mangeårige erfaring og ekspertise, velvidende om at dækket skal kunne håndtere mange forskellige underlag.

Når jeg kører på smalle og grus-fyldte veje er det alfa omega for mig at kunne stole på min dæk. Med det ekstraordinære vejgreb og lange holdbarhed ved Continentals Construction dæk, har det vist sig at være det perfekte dækvalg for mig.

Gieseppe, chauffør hos Toscana Scavi S.r.I. i Italien

Klar til regummiering? Velkommen til ContiLifeCycle.

Continentals avancerede varm- og kold regummierings-løsninger, udviklet til højt kilometerantal i sit andet og også tredje liv. Dette vil ikke kun have effekt på dit budget, men også på miljøet – at genbruge dæk sparer både energi og ressourcer. 

Construction Innovation dage 2018, Málaga.

Det nye Conti CrossTrac dæk til kørsel på on- og off-road blev lanceret i Málaga i April 2018

Er du klar til næste niveau? Digital dæk monitorering.

Dæk med for lavt dæktryk er ofte skyld i nedbrud og reduceret levetid på dine dæk. Derfor er det alfa omega at dine dæk har det korrekte dæktryk og temperatur. Oplev vores digitale dæk-monitorerings teknologi ContiPressureCheck™ og ContiConnect™.

Det nye Conti CrossTrac