Produkter til lastvogne og busser

Conti CrossTrac

To verdener. Èn løsning.

Conti CrossTrac dæk lever længere.

Conti CrossTrac dæk lever længere.

Premium gummiblandinger, stor ekspertise og et ekstra lag af gummi – Det er hvad Conti CrossTrac er lavet af. Takket være robustheden i dækket er dette et dæk der har mere en ét liv. 

Start

1. Robuste dæk

En af grundende til at Continental dæk er så økovenlige, er grundet den ekstremt robuste og holdbare opbygning med fremragende stabilitet til følge. Med et ekstra robust lag af gummi er dækket endnu mere modstandsdygtigt mod punkteringer.

2. Ekstra stabilitet i dækkanten

Produceret med ekstra stabile gummiblandinger hvilket modvirker træthed i gummiet. Den nye gummiblanding i dækkanten sikrer optimale forhold under alle belastninger.

ContiLifeCycle

Klar til regummiering? Velkommen til ContiLifeCycle™.

Continentals avancerede varm- og kold-regummierings proces giver ekstra liv til dækket i sit andet og tredje liv. Regummiering er ikke kun godt for din økonomi, men også miljøet. Genbrug af dæk sparer både energi og ressourcer.

ContiRe™ – en varm fornøjelse

Ved at benytte vores stærke service med varm regummiering, ContiRe, giver du dine slidte lastvognsdæk fra Continental nyt liv og udnytter dækkets fulde økonomiske levetid. Hvert ContiRe™ dæk er kvalitetstestet og har en ekstra warranty.

Conti CrossTrac ContiTread

ContiTread er Continentals bedste slidbane til kold regummiering.

Denne slidbane udvikles udelukkende med Continentals gummiblandinger og profiler. Ved at vælge denne metode giver du dit dæk en ny profil, forlænger dets levetid og reducerer dermed dine samlede dækomkostninger.


Mere info om ContiLifeCycle™