Produkter til lastvogne og busser

New content item

Anchersen - når sikkerhed betyder alt

Erfaringers - Construction

Erfaringer med Continental dæk til brug på byggepladser.

DFA Transport und Logistik GmbH, Tyskland

Werner Speer, chef for indkøbsafdelingen
“...meget gode egenskaber kombineret med overlegen trækkraft."


"Continental dæk er udviklet præcist til vores forskellige anvendelsesbehov. Det nye HSC1 overbeviste os med sine gode egenskaber kombineret med den overlegne trækkraft."

"Vores virksomhed arbejder med genindvinding af landområder fra tidligere uranminedepoter i Østtyskland. Her arbejder vi under ekstremt varierende forhold: fra skarpkantede stenspor med tungt ler til mudrede spor, der er dækket af mine- og byggeaffald. Det er grunden til, at vores køretøjer kræver stærke dæk, som kan modstå dette krævende og udfordrende miljø."

Kanars S.L., Spanien

Francisco Arques Salaet, chauffør
"...perfekt håndtering og fremragende køreegenskaber."


"Med 40 års erfaring ved jeg, hvad der kræves af et godt dæk til entreprenørkørsel. Det nye Continental HSC1 med perfekt håndtering og fremragende køreegenskaber er, hvad der kræves."

"I mit nuværende job kører jeg grus til byggepladser, så jeg kører ikke kun off-road men også meget on-road med min lastvogn. Derfor har jeg brug for dæk, som også fungerer på motorvejen. Det nye HSC1-dæk giver mig den nødvendige sikkerhed og generelt gode køreegenskaber, som jeg fuldt ud kan stole på."

Toscana Scavi S.r.l, Italien

Giuseppe Mattina, chauffør
“...optimal trækkraft og god holdbarhed."


"Når jeg skal køre op ad smalle, stenede veje, skal jeg virkelig kunne stole på mine dæk. Med optimal trækkraft og god holdbarhed har de nye Continental-dæk vist sig at være et fremragende valg.

Vi kører op til toppen ad de smalle veje flere gange om dagen, hvor vi læsser de store marmorblokke. Og så skal vi tilbage igen. Det er ikke muligt at lave en u-vending, så vi skal tilbage ved hjælp af bakgearet. Under disse betingelser er det vigtigt at have et dæk som HSC1 og HDC1, der giver optimal kørsel og uovertruffen beskyttelse mod skader."