Produkter til lastvogne og busser

New content item

Anchersen - når sikkerhed betyder alt

Erfaringer - GoodsTransport

Erfaringer med Continental lastvognsdæk.

Testimonials ContiPressureCheck

Patinter S.A., Portugal

"... antal kørte kilometer, regummiering og sikkerhed..."


"De væsentligste dækegenskaber for os er brændstofforbrug, antal kørte kilometer, mulighed for regummiering og sikkerhed. Continental er en ægte partner for Patinter, og tilbyder os en pålidelig pakke. I lyset af kvalitet og ydelse i forbindelse med Continentals bedste dæk er deres indkøbspris af mindre betydning. Continental er altid tilgængelig med kort varsel med pålidelig service af høj kvalitet."

Francisco Polonio, indehaver af Patinter

Schenker AB, Sverige

"Den bedste kvalitet og et europæisk servicenetværk er det, vi sætter mest pris på.”

"Continental er et dæk i topkvalitet med god karkasse. Langdistancedæk skal have hele pakken, hvilket er, hvad Continental-dæk tilbyder. Den bedste kvalitet og et europæisk servicenetværk er det, vi sætter mest pris på.”

Ola Ahlqvist, administrerende direktør og Rustan Eliasson, chef for vognparken

Schenker i Sverige:
Schenker AB blev stiftet i oktober 1998, da BTL Sweden og Schenker Transport fusionerede i ét selskab. Siden da har selskabet udviklet sig hurtigt.

I Sverige tilbyder Schenker virksomheder en række indenlandske og internationale transport- og logistikydelser. Schenker tilstræber med sine avancerede trafik- og informationssystemer, strenge retningslinjer for kvalitet, miljømæssig erfaring og effektive logistikydelser at levere strategisk udvikling inden for logistik og rådgivning.

Schenker i Sverige har 4.177 ansatte fordelt på 2.140 funktionærer og 1.977 ansatte i henhold til kollektiv overenskomst. Derudover arbejder ca. 7.000 personer indirekte for selskabet via datterselskaber.

Wackfelt Transport AB, Sverige

”... den rette pris for hele pakken.”


”Det vigtigste for mig er, at jeg altid kan regne med og stole på ydelsen. Det vi har behov for er et pålideligt produkt, der overholder deadlines. Siden jeg har kørt med Continental, er der måske et enkelt havari om året. Så dækkene er meget pålidelige.

Før brugte jeg Michelin, med var ikke tilfreds med servicen, idet den ikke var pålidelig. Derefter skiftede jeg til Bridgestone, men jeg syntes ikke, at kvaliteten var god. Så i dag bruger jeg kun Continental.

Continental-dæk tilbyder den rette pris for hele pakken. Det er meget vigtigt for mig. Det er et alsidigt tilbud: meget god service og omkostninger pr. kørt kilometer. Den personlige kontakt er af stor vigtighed for mig. Jeg arbejder med en Continental-repræsentant, der tager sig af den tekniske del og giver mig en meget professionel service. Jeg kan altid regne med ham.”

Jonas Wackfelt, indehaver