Produkter til lastvogne og busser

New content item

Anchersen - når sikkerhed betyder alt

Erfaringer -People Transport

Erfaringer med Continental dæk til busser og turistbusser.

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Tyskland

"For at sikre, at vores kunder når frem til deres bestemmelsessteder sikkert og til tiden, er sikkerhed og kvalitet af vores busvognpark af allerstørste betydning for os. Det omfatter også dæk af høj kvalitet. Det nye Conti-turistbusdæk opfylder vores høje krav: enestående kørekomfort, perfekt håndtering og stille kørsel - det er alle karakteristiske træk, som vores kunder virkelig sætter pris på."

Ingo Kehl, administrerende direktør for Sieckendiek GmbH & Co. KG

PVG Salzwedel, Tyskland

".... en sikker og behagelig køreoplevelse..."

"De fleste af vores passagerer er skoleelever, så sikkerhed er særlig vigtig for os. Da mindre veje og kritiske overflader ofte først ryddes for is og sne senere på dagen eller overhovedet ikke, er vinterdæk absolut uundværlige. Vores chauffører bekræfter, at vejgrebet med HSW Scan-dæk giver en sikker og behagelig køreoplevelse i vintervejr."

Verkehrs AG Freiburg, Tyskland

"... øget kontrol med bremser og styring..."

"Vi bruger vinterdæk for at sikre vores passagerers, chaufførers og køretøjers sikkerhed. Kørekomforten, der ydes med vinterdækkene er ikke forskellig fra HSU1-dæk, både på tørre og våde overflader. Derudover sætter vi pris på den øgede bremse- og styrekontrol."

Wricke Touristik, Tyskland

"..... positive bemærkninger fra passagerer..."

"Selv før ændringerne i vejtrafikreglerne trådte i kraft, skiftede vi ofte til vinterdæk af sikkerhedsmæssige årsager. Takket være tegnet for snefnug på siden af HDW Scandinavia-dæk, blev dette bemærket af passagererne, og vi har modtaget positive kommentarer fra dem."