Produkter til lastvogne og busser

New content item

Anchersen - når sikkerhed betyder alt

Udsagn: ContiPressureCheck™

Erfaringer med ContiPressureCheck™

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Tyskland

"Ingen stilstandstid på grund af dækproblemer"

"Siden vi udstyrede køretøjerne med ContiPressureCheck, har vi ikke oplevet nogen stilstandstid overhovedet på grund af dækproblemer - vi er alle sammen meget glade for systemet og kan kun anbefale det. Det er absolut fejlfrit."

Stefan Rinker, direktør for Fritz Sieckendiek GmbH & Co. KG

cpc-testimonials-devereux

Devereux, UK

”Kort tid efter at vi installerede systemet, påviste det tab af dæktryk på et dæk. Vi kunne reparere punkteringen og sparede udgiften til et nyt dæk, hvilket betød, at systemet havde tjent sig selv ind den første gang, det opdagede et problem.” 

Jimmy Savage, chef for autoværkstedet hos Devereux Transport

cpc-testimonials-wj-roadmarkings

WJ Roadmarkings, UK

”ContiPressureCheck giver chaufføren sikkerhed for, at dækkene har det korrekte tryk og advarer ham om potentielle problemer, som f.eks. langsomt tab af tryk, der kan medføre, at hele dækket havarerer.

Fordi du bliver advaret tidligt om et problem, muliggør dette, at der straks kan tages forholdsregler, og dermed kan udgiften og besværet ved et breakdown undgås.” 

Scott Logan, leder af transport og autoværkstedet hos WJ Roadmarkings

Transport Gheeraert, Belgien

“Siden vi begyndte med at bruge ContiPressureCheck, har vi registreret et betydeligt fald i dieseludgifter, punkteringer og vedligeholdelsesomkostninger. Det betyder ikke alene, at vi sparer tid og penge - vi kan også yde vores kunder en langt mere pålidelig service. Systemet er let at installere og betjene. Andre positive effekter er mindsket CO2-aftryk og øget sikkerhed for chauffører, varer og køretøjer som følge af færre punkteringer.” 

Peter Gheeraert, indehaver af Transport Gheeraert