Produkter til lastvogne og busser

New content item

Nyheder CVT

Digitalisering: PEMA og Continental optimerer dækstyring for hele PEMAs flåde

27/05/2019
  • PEMA har stor succes med dækstyring ved hjælp af et digitalt system udviklet af Continental.
  • Forbedret gennemsigtighed medvirker til at reducere nedetid og maksimere serviceintervaller

PEMA, som udlejer erhvervskøretøjer i mange europæiske lande, og Continental, der både er en teknologivirksomhed og en dækproducent, har sammen digitaliseret dækstyring af mere end 18.000 køretøjer. CESAR, som er et digitalt flådestyringssystem udviklet af Continental, blev i 2018 integreret med PEMAs it-systemer og har siden muliggjort en kontinuerlig udveksling og ajourføring af relevant data om køretøjer og service via et specialinterface.

Det har nu kørt et år, og Wolfgang Beuleke, som er teamleder for dækstyring hos PEMA, er begejstret for systemet og udtaler:
- Fordelene ved at håndtere alle dækstyringsaktiviteter via vores interface til CESAR har overgået alle vores forventninger. For det første sætter den forbedrede gennemsigtighed os i stand til at sikre, at vi altid overholder de individuelle SLA’er, vi har indgået med vores kunder. Vi har reduceret vores administrationsudgifter og har indført hurtige og standardiserede processer på tværs af grænser. For det andet drager vi kolossale fordele af dataanalysen. Den opnåede viden har reduceret vores serviceomkostninger og nedetid betydeligt, sikret optimeret dækskift og øget det gennemsnitlige antal kørte kilometer.

Digitalisering: PEMA og Continental optimerer dækstyring for hele PEMAs flåde

Digitalisering: PEMA og Continental optimerer dækstyring for hele PEMAs flåde

Flådestyringssystemet CESAR er specifikt udviklet til Conti360° Fleet Services – Continentals erhvervsrettede, all-inclusive-dækservice – og bliver hele tiden optimeret. Data om køretøjer og dæk registreres løbende i systemet og behandles centralt. Brugerne har altid adgang til de nyeste data - uanset hvor de befinder sig.
- På basis af individuelle kundekrav anvender CESAR automatiserede arbejdsgange til at kortlægge en række servicebehov, så de nødvendige tiltag hurtigt kan udføres – uanset om det skal ske på flådens specialværksteder, i garagen eller undervejs”, forklarer Thomas Wolf, som er leder af International Fleet Business i Europa og Mellemøsten - og fortsætter:
- Når vi analyserer de data, der er registreret i ContiFleetReporting, kan vi også give PEMA anbefalinger til, hvordan de kan få det optimale udbytte af dækstyringsprogrammet til deres flåder i Tyskland, Danmark, Sverige, Schweiz, Tjekkiet og Polen.

An interface enables the continuous exchange of service-relevant data between PEMA and Continental