Produkter til lastvogne og busser

New content item

Flying Superkids + ContiConnect™

Et samarbejde der giver mening

Flying Superkids startede i 1967 som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt gymnastikfænomen. I dag er vi stadig flagskibet i en traditionel almennyttig gymnastikforening. Men vi er også et “eksport-hit”, som har eksponeret dansk gymnastiktradition i over 35 lande.

Flying Superkids består af cirka 55 børn og unge i alderen 7-21 år, der skiftes til at optræde, og gymnasterne i forestillingen går alle i ganske normale skoler og gymnasier.

Flying Superkids

ContiPressureCheck™ samt Sommer- Vinterdæk

En stor procentdel af de danske personvognsførere skifter mellem sommer og vinterdæk, desværre er det ikke lige så udbredt på lastbiler og busser. Derfor har vi i samarbejde med Flying Superkids, lavet en aftale hvor vi leverer sommer- og vinterdæk til deres lastbiler og busser så børnene kan transporteres under de sikreste forudsætninger.

Yderligere har vi installeret ContiPressureCheck™ i Flying Superkids' vognpark, som vil sikre at alle køretøjer kører med det mest optimale dæktryk. Et korrekt dæktryk er essentielt for at opretholde den bedst mulige udnyttelse af teknologierne i lastbilerne og bussernes systemer, derudover bremser køretøjer langt bedre med det helt korrekte dæktryk. 

En teknologisk overhaling

ContiConnect

Flying Superkids har adskillige lastbiler som transporterer alt deres udstyr, telte og andet grej som benyttes til at afholde de fantastiske arrangementer med de akrobatiske børn.

"Vi forsøger altid at optimere vores materiel så det opretholder den bedst mulige sikkerhed, sådan at vores superbørn kommer sikkert frem fra A til B. Derfor har vi indgået en afalte med Continental som leverer de bedst mulige dæk til vores flåde og et dækmonitoreringssystem som sikrer at alle flådens dæk konstant har det mest optimale dæktryk" siger Søren Stoklund, Direktør i Flying Superkids

Hos Continental er vi stolte af at kunne øge sikkerheden for de mange ansatte og børn i Flying Superkids. 

Vil du vide mere om ContiConnect™? Se mere her.

Fokus på bedre traffiksikkerhed

Start